Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Klon

Skarga Spejson+jego równie niepełnosprawny umysłowo koleżka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W poprzednim, zamkniętym już temacie dodałem wzmiankę o tym, że działam w celu uzupełnienia wybrakowanego tematu, lecz niestety jestem zmuszony utworzyć kolejny.

Nick oskarżyciela: Klon

Nick oskarżonego: Spejson

Pieczarex12 vel. MinecraftBlow itd.

IP lub SID oskarżonego: Spejson: STEAM_0:1:125193562

ten drugi: STEAM_0:1:125744923

Przebieg sytuacji: Tych dwóch panów umyślnie stara się uprzykrzyć rozgrywkę graczom na serwerze. Spejson puszcza durne muzyczki, natomiast ten drugi mecenas spina się z każdym w teamie. Nie był to pierwszy raz. Niestety, są to koledzy, więc każda próba wyrzucenia ich za pomocą votekicka kończyła się niepowodzeniem. W załączonym demku, Ci dwaj magicy dołączają do serwera w 30 minucie.

Dowody: Dowód w postaci demka ze wczoraj (17 sierpnia): http://x.sourcetv.pl/srv26776/auto-20150817-1157-de_dust2.dem.zip

Opublikowano

Skarga słuszna, Ci dwaj gracze zostali ukarani banami na określony czas za swoje zachowanie. Jeżeli dalej będą się zachowywać karygodnie to następne bany będą o wiele dłuższe. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Skarga rozpatrzona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.