Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , a te spamy to chyba znaczy że nie moge tak dużo pisać co nie ? sory że tyle piszę ale jak wczoraj kuzyn u mnie był i powiedział że na katujemy jest reset ranku to ja odrazu tak dużo pisałem , ponieważ chciałem ub'a ale powoli wątpie że bo dostane ale ja mam 11 lat w cs'a gram 2 miesiące nie mam czitów wiem że mi i tak nie wieżycie pewnie sobie myślicie że każdy może mówić że nie ma a ma ale ja nie kłamię na czitach się grać nie nauczy powiedzcie mi jedno poco grać w cs'a jak się gra na sh ,wh,aim no poco?! no właśnie ja nigdy nie grałem nie gram i nie będe grał na czitach uwierzcie mi proszę . Jak wy mieliście 11 lat to albo zaczynaliście grać w cs'a albo jeszcze nawt nie graliście w niego bardzo proszę wiem ja was rozumiem regulamin jest taki Brak SS'y = Brak ub'a :( ale mogę być wyjątkiem proszę?? naprawdę obiecuje że ten serw będzie miał przekroczone sloty jak odstane ub'a a jestem wstanie zrobić tak że zrobię reklame waszego serwa na 50 serwach pewnie się śmiejecie ale to prawda już mam 12 banów za reklame katujemy [dd2] uwierzcie mi please :[[[ powiem że jak wbijecie na katujemy to kupię wam vipa tak mmówiłem i 10 min pózniej dałem viem server info i paczę 24 osoby już tylko parę razy napisałem naprawdę wiem wam na jednej osobie nie zależy ale mi tak wa tym 1 serwie proszę dajcie mi tą 1 szanse bardzo bardzo proszę ! Przysięgam że jej nie zmarnuje  . I jeszcze raz sory za spam ale naprawdę ten spam utwierdza was że zależy mi na tym serwie a jak możecie to powiecie mi kto jest właścicielem [dd2] ??? albo adminem który wie jak grał `LeZ` bo to ja narka spadam naprawdę uwierzcie mi cziter by tak długo nie prosił o ub'a by się pogodził że ma aima czy wh ale ja proszę bo ja naprawdę nic nie mam  po co miał bym kłamać tak się wysilać jak bym dostał ub'a np i był np miał aima i bana bym dostał ma to sens widzicie nie mam nic błagam tą 1 szanse mój nick jak dostane ub'a do : WARD mówie żebyście mnie mogli mieć na oku jak dostane ub'a wgl :(  a aim ,wh,sh mają wirusy i dlatego nigdy nie będe miał czitów yo  odpiszcie .

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak UB.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.