Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej ale , czemu ? jaki czas ale mówiłem już nie moja wina że komp się zepsuł zgróchol jeden! ja mam 11 lat ja nwm jak nawet ajm i wh działa a wy mi ub'a nie chceicie dac ja jeszcze jestem dzieckiem a wy macie ponad 18 lat jest różnica co nie ?! a jak już tacy jesteście to mam prośbę . byku widziałem kiedyś jak grasz jesteś jak 10 razy ja taki dobry no co ja mam zrobic nawet jak by komp mi się nie zepsuł to ja nigdy bana nie dostałem bo lamię i nwm jak ss'y się wstawia ale jescze mi się komp zepsuł i gówno dajcie mi ostatnią szanse ta krowa na zdjęciu była zła ale to dobra wróżba bo ja mam krowę i ona mnie słucha chodż też ma taką mine jak ta na zdjęciu :D błagam dajcie mi ostanią szanse obiecuje że jej nie zmarnuje . Naprawdę ja was rozumię na 1 osobię wam nie zależy macie ich tysiące na serwie ale ja bardzo ten serw lubię wy nawet nie wiecie jak . sory byku jak się pogubisz bo ja piszę że mam prośbę a piszę coś innego sorki jakoś to ogarniesz ide na kolacje narka odpisz .

Opublikowano

Spamujesz..

Duzo ludzi mówi "nie moja wina, że ich nie mam, nie moja wina że mi się komp zepsuł" itd. Przestań, Dostałeś ss"y trzeba było wstawić nie wierzę, że po 5 min od dania ss"ów już Tobie komp się zepsuł. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak UB. Skończ spamować.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.