Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry z tej strony LeZ , parę miesięcy temu dostalem bana wstaw ss'y na katujemy lecz mówiłem już że komp mi się zepsuł i ss'y znikneły a ja mówiłem że jestem uparty jak osioł :P Więc prosił bym o ub'a  , ponieważ bardzo ten serw lubię aż za bardzo (*_*) i bez niego naprawdę cs jest nudny bez tego serwa naprawdę zalezy ma na nim a coś wam tu nie śmierdzi , bo cziter by tak długo nie prosił o ub'a cziter by się pogodził z tym że dostał bana i miał czity a ja niemam no kurde!!! co ja mam zrobic abyście mi uwieżyli naprawdę!!! :] co mam zrobic jak bym miał czity to bym nie prosił o ub'a serio no serio !:/  a też wczoraj podałem 9 kolegom i kuzynom ip katujemy i dostałem 5 banów za powód : 'reklama' waszego serwa bardzo prosił bym abyście mi uwirzyli i dali ub'a  jak dostane ub'a to zostane adminem przed banem chciałem zostac adminem ale niestety zmieniłem nick nwm czemu i ss'y tak jak się mówi uczy się na błedach a ten bład kosztował mnie utratę serwa :( na LeZ każdy admin wiedział że jestem czysty a jak zmieniłem nick na devl1 i z awp kampiłem na respie i zabijałem typka L0L 3 razy w 3 rundach na bank on na u@ mnie zgłosił ale nie zdąrzylem napisac że ja to LeZ  to narka odpiszcie powiem wam ostatnią żecz przysięgam że nie mam czitów nie miałem i nigdy nie będe miał Narka . będzie miał ten serw bardzo dużo ludzi ten serw , ponieważ zaprosiłem 9 osób dobra rospisałem się muszę kończyc yo :D pozdrawiam całą administracje .

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak UB. Zamek

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.