Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: SinnerH

Imię: Szymon

Staż na serwerze: Ponad miesiąc grywam regularnie (ponad godzina dziennie)

Niewątpliwym moim minusem jest jednak znikomy staż na forum  <_<, który w razie szansy będę skrupulatnie nadrabiał.

Doświadczenie: Dość długo zajmowałem się administrowaniem serwera 1.6 

Jeśli chodzi o CS:GO od czasu do czasu pomagałem na serwerze znajomego na którym grywało kilka osób. Za dużo pracy tam nie miałem ale nabrałem wprawy w SM.

Znajomość sourcemoda [0/8]: 5 albo 6. Jeśli chodzi o FTP często spotykam się z bazami serwerowych plików oraz kodów strony na maszynach wirtualnych w szkole gdzie się uczę jako informatyk. 

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Jak wyżej pisałem, byłem administratorem serwera 1.6 oraz pomagałem z serwerem CS:GO. Byłem ponadto jednym z administratorów największego serwera w Polsce Minecraft, lecz zainteresowanie minęło z wiekiem. Podejmowałem wiele trudnych decyzji oraz rozpatrywałem wiele trudnych spraw z punktu widzenia zwykłego gracza. 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Kilka godzin dziennie 1-3 wszystko zależy co wypadnie w trakcie dnia. Są wakacje więc sami wiecie jak jest. Nie można stracić życia tylko na komputer.

Dlaczego Ty?: Chcę zostać adminem na tym serwerze ponieważ moim atutem jest bezstronne ocenianie sytuacji tak aby żadna ze stron nie była pokrzywdzona. Oczywiście również, jeśli ktoś nie przestrzega regulaminu aby poniósł konsekwencje swojego zachowania. Ponadto jestem pracowity i potrafię się wzorowo wywiązać ze swoich obowiązków

Kontakt: http://steamcommunity.com/id/SinnerH lub forum

SID:  3ID U:1:177765740

D32 STEAM_0:0:88882870

Akceptujesz regulamin admina?: Akceptuję.

Akceptujesz regulamin serwera?: Akceptuję.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę nawet to, że Twoje podanie wygląda przejrzyście, przyłożyłeś się do niego to przy takich brakach na forum, na ten moment  przynajmniej nie ma o czym gadać. Pobądź z nami chwilę i try again. 

Opublikowano

Popraw aktywność na serwerze jak i forum, daj się poznać i następnie spróbuj ponownie. Na NIE.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.