Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Spejson

Nick oskarżonego: PL<Urban> jakos tak

IP lub SID oskarżonego:

Przebieg sytuacji::Dzisiaj wszedłem sobie na serwer z kolega i postanowilismy kupi sobie bronie potocznie zwane "Autoszmatami".Urban powiedzial nam, że jesli kogos z tej broni zabijemy dostaniemy bana.Moj kolega zabil i dostal bana na 1000 minut. (Pieczarex12). CHcialbym aby moj kolega dostał ub oraz urban dostał degrada a posady administratora.

Dowody:http://scr.hu/8y98/r7mwk

Opublikowano

Sytuacja była natychmiastowa , kilka dni pod rząd prosiłem cie i nie granie tą bronią ponieważ psujesz grę innym , cały przeciwny team skarżył sie i cie prosił o nie granie tą bronią nasz team tak samo , tyś nie reagował , a twój kumpel jak na złość w następnej rundzie też kupił scar-20 , ostrzegałem was , prosiłem , tyś nie reagował , i ciągle robiłes na złość ( jeśli twój team pisze i prosi żebyś nie grał tą bronią , to nie graj ) dla dobra serwera wolałem dać bana jako ostrzeżenie także dla cb , gdyż 2 typa za prawie pół serwa które miało ochotę wyjść bo jakaś dwójka małolatów lata z scarami :) 

Opublikowano

HAHAHAAH beka z ciebie czleniu XD. To tez bron i mam prawo tym grac. Od dzisiaj nie graj kalachem bo mi sie nie podoba... Nie masz prawa banowac za takie rzeczy :) A po za tym ten VninjaV mowil ze mu nie przeszkadza wiec nie klam w zywe oczy

Opublikowano

Urbaś ma rację, granie przeciw ogarniętej autolamie = kompletny wpierdziel praktycznie zawsze. W regulaminie nie ma punktu odnośnie tej broni, chyba że tyczy się tego punkt 16 choć nie sądzę. Sam trochę pograłem z tą bronią i jest trochę OP. Można by zrobić ją restricted tak jak w 1.6 chociaż nie wiem czy w CS:GO tak się da. Ewentualnie dodać zakaz używania tej broni w regulaminie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie wal multi postów - używaj opcji edytuj. Jak zobaczy to ktoś z moderatorów to posypią Ci się ostrzeżenia. Spejson dlaczego w 1.6 autokampa była na większości serwerów zabroniona? Bo zasadą jej działania jest odpal lunetę, namierz na przejście i wal fullauto - a nóż coś wejdzie. Na tej samej zasadzie działa tutaj. Nie trzeba się zbytnio wysilać żeby coś nią zabić w przeciwieństwie do innych broni. Nie bez powodu nazywana jest autolamą :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Co wy od niego chcecie? Każdego wnerwia jak ktoś gra auto lamą i to moim zdaniem powinno być zablokowane na serwie. Człowiek chce sobie pograć na swoim ulubionym serwerze a tu gra taki z tym "syfem". Urban dobry admin , dać pouczenie a ze sprawą grania z auto lamą na serwie proszę podjąć działania.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Brak zakazu używania "autolamy" na serwerze, a tym bardziej nie ma takiego bana o zakresie 1000h za używanie tej broni. Jeżeli zostanie do regulaminu wprowadzony podpunkt o używanie/zakazie używania tej broni, to na pewno będzie odpowiednia kara/ban do tego podpunktu. Banowanie za coś czego nie ma w regulaminie oraz zakres bana wzięty z nieba jest karane. Tym razem obejdzie się dla was bez warnów, następnym razem jak zobaczę, że robicie spam Urban/Spejson to posypią się warny z mojej ręki jak liście z drzew. Opiekun Serwera ładnie wszystko wytłumaczył więc zamykam. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.