Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Nox/Paffko/Bartoo - pisze tak ponieważ tych kont używam w cs

Nick oskarżonego: shady - ciągle zmienia nick

IP lub SID oskarżonego:  STEAM_1:0:118865577

Przebieg sytuacji:

A więc tak, gram na waszym serwie od 3 tyg. Atmosfera w miarę git jest. I tak zacząłem grać z niektórymi rankedy i w tym gronie był nie jaki shady. Najpierw całkiem spoko się wydawał że jak dostał bana na 7dni to mu swoje konto użyczyłem bo mam 3. i troche graliśmy i wczoraj jak graliśmy mixa nagle dostał kicka i info pod koniec meczu, że czitował i vac. Próbowałem sprawe załatwić normalnie ale od razu usunał mnie ze znajomych. Wchodze dzisiaj rano na serwer zobaczyłem że jest dostępny to od razu próbowałem zacząć gadke, ale mnie ignorował więc zacząłem po nim jeździć i to tak solidnie i za to dostałem bana (powód griefing)- nic nie odpysknął tylko słuchał jak pies z podkulonym ogonem, tego bana nie neguje . Wszedłem więc na drugie konto nie było go w grze to na pusto języka strzępić nie będę, zresztą nie o to mi chodzi. Zacząłem grać normalnie bo myślałem że go nie ma. Inny gracz Furuś(grał rankedy z nami nie raz) spytał sie mnie o co chodzi i po kim ta jazda. To mu wyjaśniłem o kogo chodzi i o co (w trakcie rozgrzewki ja w t on ct) zaczęła się runda i już po cichu sobie pykam runda sie kończy a tu ban. Skargę piszę nie w sprawie swojego steam,  tylko w celu pokazania prawdziwej osoby admina ww. Jeśli czituje na rankedzie to prawie pewne jest to, że na serwie robi to samo. Warto sie zastanowić czy potrzebne są takie osoby w grupie adminów. Sam prowadziłem swoją sieć i nie dałbym admina niestabilnemu 15-latkowi (moim zdaniem nie warte jest te 7zł co na nim zarabiacie a właściwie 3 z groszami). Wybanuje pół serwera i pójdzie na inny. A w dodatku jak graliśmy śmiał sie z poziomu gry innego użytkownika, a sam czituje zero jeb*** i jeszcze z mg nie może wyjść. Jeszcze raz podkreślam nie pisze w sprawie swojego steam tylko pokazaniu jego charakteru.

PS. Nie mam do ciebie żadnego szacunku. Zachowujesz sie jak obsrany nastolatek, nawet boisz sie odezwać i nie mówie tu o serwerze tylko o konferencji i dobrze wiesz której. Chciałem załatwić sprawe polubownie, ale nie to nie ja sie prosić nie będę.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Siedziałem na spekcie jak rozmawiałem z Furusiem i wyzywałeś mnie nadal od pedałów, idiotów i zjebów - więc dałem Ci bana. A co do "wyśmiewania" się z gry innego gracza, to taka sytuacja nie miała miejsca :)

Opublikowano

Po pierwsze w skardze brak dowodów, na GOTV są przeskoki takie godzinne, że pewnie demka z tej rozgrywki też nie ma. A co do konta oraz Twojego bana na nim to już sytuacja poza siecią więc pretensje jeżeli w ogóle do czegoś takiego doszło to możesz mieć wyłącznie do siebie. 

Stare dobre powiedzenie "Dobry zwyczaj nie pożyczaj, jeszcze lepszy nie oddawaj" 

Opublikowano

Jeśli masz jakiś dowód, że dałeś mu konto po czym dostał VAC myślę że można by było wyciągnąć konsekwencję z tego bo cziterzy w gronie adminów to niedopuszczalne A więc czekamy na jakiekolwiek dowody bo jeśli sam prowadziles serwery/sieć to wiesz że dowody są potrzebne.

Co ma rank do gry na naszych serwerach? Jeżeli będzie czitował na naszych serwerach to straci Admina i zostanie zbanowany, a rank to rank prędzej czy później jak gra odpalony to dostanie VAC'a i się skończy. 

Opublikowano

Tutaj moge porównać do niektórych sytuacji.. Van na ac ,bl itp = ban na naszych serwerach czyli VAC też się w to wlicza. Używa wspomagaczy tam to może użyć i tu a więc?

Ale w tym momencie chodzi Ci o 1.6... Nawet nie przedstawił żadnych dowodów na to, że użyczył konta a tym bardziej na zachowanie takie a nie inne danego Admina. Równie dobrze sam gracz mógł grać odpalony na jednym ze swoich kont i po prostu chce zrobić koło tyłka temu Adminowi. Bez dowodów możemy tylko gdybać. 

Opublikowano

A teraz niuniu przeczytaj moją pierwszą wypowiedź dotycząca dowodów xd O tym mówię cały czas przecież :D

Dobrze skarbie Ty mój :D Ful kontrol maj frend xD 

Opublikowano

Z dowodów to tylko mogę dać maila dającego dostęp do innego komputera i podane jest jego ip i tyle, bo rozmowy na steam się nie zapisują. Nie chodzi mi o odzyskanie steam tylko o to abyście zwrócili szczególną uwagę na jego grę, zachowanie i tyle. A sprawę ze steam załatwie sobie sam i poza forum. Temat z mojej strony uważam za wyczerpany.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Bez dowodów nie możemy nic zrobić mój drogi, więc zamykam. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zamek.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.