Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Dudnes

[FAQ] Jak poradzić sobie z komunikatem "Nieprawidłowe hasło" po zakupie usługi?

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Czym jest opcja nick+hasło przy zakupie usług w naszym sklepie?

Na wszystkich naszych serwerach Counter-Strike 1.6 gracze nieposiadający kopii gry na serwisie Steam (NonSteam) są zobowiązani do zakupu usług na wybrany nick oraz hasło. Hasło ustawiane jest przez kupującego bezpośrednio podczas zakupu danej usługi np. VIP bądź SVIP.

Zakupiłem usługę. Gdzie mam wpisać swoje hasło?
Swoje hasło wpisujemy w oknie konsoli używając takiego polecenia: setinfo "_pw" "haslodouslugi"
cs_haslo.png

Po wpisaniu polecenia wyrzuca mnie z błędem "Nieprawidłowe hasło". Co mam zrobić?

Sprawdź jeszcze raz, czy polecenie jak i samo hasło jest prawidłowe. Jeśli błąd dalej występuje to problem może tkwić w Twoim pliku config.cfg.

Prawdopodobnie Twoja wersja gry ma problem z zapisaniem polecenia w swoim pliku konfiguracyjnym lub nadzwyczajnie w świecie posiadasz za dużą liczbę wpisów. Przez takie zajścia może wystąpić problem z zapisaniem Twojego hasła. Rozwiązanie problemu jest dość proste:

• Odnajdź folder w którym masz zainstalowaną grę Counter-Strike 1.6.

• Odnajdź plik config.cfg (folder /cstrike/) i dodaj ręcznie polecenie setinfo _pw “haslodouslugi” lub usuń config.cfg.

Jeśli po tych działaniach usługa nie jest dostępna zgłoś problem na naszym forum w specjalnym dziale: Problemy

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.