Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: SunIsUp

Nick oskarżonego: AcTiVe.?

IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:18219926

Przebieg sytuacji: Zwykła runda na ONLY DD2. "Szanowny" admin AcTiVe.? gra ze mną w jednym teamie. Według regulaminu na respie TT można przebywać do 1min i tego też się trzymam. Niestety nie wszyscy znają regulamin i rozdają bany na lewo i prawo tylko dlatego, że im nie idzie gra i lamią. Co więcej, ten oto admin nie ma zielonego pojęcia co to jest kampienie, dlaczego? Bo dał mi bana właśnie z takim powodem mimo, iż tego nie robiłem. Jeszcze wyskakuje do mnie z pretensjami, że on nie może swobodnie z respa strzelać na środek z awp, tak jakby był panem tego miejsca. Sytuacja, w której dostałem bana to początek rundy, gracz  AcTiVe.? zaczyna rzucać mi smoki pod nogi, jednocześnie utrudniając grę (a przypomnę, że według regulaminu za to grozi ban), zaś za chwilę leci ban dla mnie... Brawo! To jest admin godny tego stanowiska, naprawdę mając taką ekipę zarządzającą serwerem tylko odstraszacie potencjalnych graczy. Jeśli mamy się trzymać pewnych zasad to niech one obowiązują wszystkich, a nie z racji tego, że admin ma dodatkowe prawa to nadużywa ich w niewłaściwy sposób. 

Dowody: tylko słowo

Opublikowano

AcTiVe.? łamie regulamin dość często, również jego teksty kierowane w stronę graczy są bynajmniej nie na miejscu, lecz na to nie mam żadnych dowodów które to potwierdzą. 

Dowodów może i nie ma, bo nikt się nie spodziewa takich tekstów ze strony admina i po prostu nie nagrywa tych sytuacji, czy też nie robi ss'ów. Faktem jest dla mnie jednak to, że jeśli inny admin (czyt. B4N33D) zauważył podobne zachowanie to coś jest na rzeczy i być może warto byłoby odsunąć gracza AcTiVe.? na jakiś czas od pełnionej funkcji, żeby zastanowił się nad swoim zachowaniem.

Opublikowano

Faktycznie sytuacja nie jest ciekawa i sam zdziwiłem się przeglądając wcześniej amxbansa że dostałeś bana na 3h za kampienie nikt normalny nie daję bana za coś takiego na 3h myślę że tu już bardziej chodziło o jakiś uraz do danej osoby z serwera. Prawdą jest też że pisałem juz do ciebie active na steamie jakiś czas temu abyś zaczął zwracać się z kulturą  i powiedziałeś mi że tak będzie, a słowa się dotrzymuje. Dlatego i ja dam ci ostatnią szansę i jeżeli jeszcze raz zobaczę takową bądź inną skargę zostaniesz odsunięty od posady Admina a jeśli nie pomoże zostaniesz zdegradowany mam nadzieję że rozumiesz dlaczego tak będzie. 

Proszę aby temat był aby oskarżony mógł jeszcze coś dodać na swoją obronę.

Opublikowano

Według mnie ranga Admina powinna zostać odebrana Aktifowi nie dość, że jego obecność na serwerze jest znikoma to robi co mu się podoba.

Opublikowano
Dodam jeszcze parę słów od siebie.

Może i nie mam dowodów, ale jest parę sytuacji jakie były związane właśnie z nim, na DD2 nic nie widziałem bo gram od krótkiego czasu i nie miałem jeszcze okazji go tak spotkać, ale na JB to było dziwnie, gdy był pojedynek na deagle, to powiedział do VIP'a ze ma nie używać przywilejów vipa, choć to jest napisane w regulaminie ze nie może być przez nikogo zakazane, po tym odezwał się nie kulturalnie gdy przegrał i groził banem dla danego gracza, zwróciłem mu uwagę to zostałem obrażony, ale zlałem to powiedziałem ze nie ma sensu, odstawiłem dla głupiego za przeproszeniem, to tylko moja zasada a nie obraza.

Skarga jak najbardziej słuszna, moim zdaniem to powinna być ostatnia skarga, i admin powinien być zdegradowany i usunięty z ekipy serwera.

Pozdrawiam.
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Co do oskarżonego to tak - wobec mnie na przykład jest bardzo w porządku, mogę mu zwrócić uwagę na jego zachowanie i wtedy jest dobrze ale nie podlega dyskusji, że jednak admin przez niego jest nadużywany i często dostaje tzw "okresu" i wszystko go denerwuje wtedy grozi wszystkim banami, nie zważa na regulamin tylko daje takie bany jakie on uważa za słuszne a nawet obraża graczy. Wtedy żaden zwykły użytkownik nie może mu się postawić bo zostaje równany z ziemią a jeśli nawet ma rację to zostaje straszony banem. Szansa się należy ale jeśli tak dalej pójdzie to trzeba by się zastanowić nad odebraniem rangi. Lubie Cię ale to jest obiektywna ocena sytuacji.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Widzę że Active ma tą skargę w 4 literach i jeśli nie wypowie się w niej od teraz przez najbliższe 24h zostanie zdegradowany !

• Lubię to! 1
Opublikowano

Powiem tak, powód miał być obraza admina, z racji tego, iż zwracałem Ci uwagę 3 razy, żebyś nie blokował na respie z tym awp otrzymałem odpowiedź "spierdalaj".

Następnie, sytuacja runda w której dostałeś bana, nie za kampienie, tylko ponownie za obrazę, stałeś na respie owszem, widziałeś mnie jak stałem z awp, to wszedłeś przede mnie żeby mi utrudnić grę czyli zasłonić bramę. Owszem rzuciłem 1 sgran na miejsce gdzie tt zawsze patrzy na środek, po czym usłyszałem od Ciebie słowa "ty głupia kurwo" ów za to dostałeś bana :)

Opublikowano

Powiem tak, powód miał być obraza admina, z racji tego, iż zwracałem Ci uwagę 3 razy, żebyś nie blokował na respie z tym awp otrzymałem odpowiedź "spierdalaj".

Następnie, sytuacja runda w której dostałeś bana, nie za kampienie, tylko ponownie za obrazę, stałeś na respie owszem, widziałeś mnie jak stałem z awp, to wszedłeś przede mnie żeby mi utrudnić grę czyli zasłonić bramę. Owszem rzuciłem 1 sgran na miejsce gdzie tt zawsze patrzy na środek, po czym usłyszałem od Ciebie słowa "ty głupia kurwo" ów za to dostałeś bana :)

Jedna osoba złożyła na Ciebie skargę, ale jak widać nie tylko Ona widzi w twoich czynnościach na serwerze karygodne zachowanie. Między innymi Twój kolega Admin z DD2 oraz wiele innych osób. Tutaj chodzi o całokształt dziecinko a nie jeden wybryk :* 

Opublikowano

Ale skarga jest w jednej sprawie o bana. Powód jest nie adekwatny co do rodzaju za co otrzymał on bana, ale nie da się go niestety zmienić, miało być za obrazę admina.

Skoro nie pasuje Wam moja osoba w administracji, proszę zróbcie głosowanie wśród graczy (ankietę "tak" "nie") i po sprawie :) Bądźmy demokratyczni.

Opublikowano

Kolego, teraz to nie zasłaniaj się tym, że powód miał być inny to po pierwsze. Po drugie nie było takiej sytuacji, żebyś mi zwracał uwagę 3 razy, to był tylko ten jeden raz, gdzie raczyłeś powiedzieć przez mikro, że coś Ci nie pasuje, na co dostałeś odpowiedź, że nie jesteś panem tego miejsca. A po trzecie z mojej strony nie było odpowiedzi "spierdalaj" i "ty głupia kurwo", to już jest totalny wymysł twojej fantazji (może za dużo Harrego Pottera się naczytałeś). Widzę, że za wszelką cenę próbujesz odwrócić sytuację i zwalić winę na mnie. Twoja historia naprawdę mnie urzekła... Z przekleństwami to ja do Ciebie wyskoczyłem jak dostałem bana, bo kto by się nie wkurzył za tak idiotyczny powód. Sam widzisz, że twoja osoba budzi wiele zastrzeżeń. Prawdopodobnie nie jestem pierwszym, który chciał złożyć na ciebie skargę, lecz dopiero ja znalazłem czas i nie podarowałem tak dziecinnego zachowania. Co do wulgaryzmów to powiem ci jak było... Zaraz po tym jak dostałem bana powiedziałeś: "nie będzie mnie tutaj jakiś pierdolony GenKotek wkurwiał". Taka jest prawda. I temat nie powinien być zamknięty, bo to jest próba pozbawienia innych użytkowników prawa do wypowiedzenia się. Administracja powinna poczynić odpowiednie kroki, bo to ona odpowiada za porządek na forum i serwerach.

Opublikowano

Proszę o dowody, kolejne słowa rzucone na wiatr?

kupcie se w końcu to hltv to będą dowody :) myślicie że każdy kto wejdzie z adminów będzie kręcił dema od początku swojej gry? śmiech.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Skarga Przyjęta !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.