Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usunięto moje pożegnanie, może tam były dla kogoś niewygodne słowa, ale tym razem skopuję to co napiszę, i będę wstawiać to za każdym razem gdy ktoś usunie ten temat.

Dziękuję wszystkim za wspólnie spędzone chwile ale nadchodzi na mnie czas. Nadchodzi ten czas pożegnania, czyli kolejna osoba która odchodzi z powodu Litte. Mam już dosyć tych dziecinnych widzimisię i tego, że na wszystko mu dajecie pozwolenie. Nawet jak uważacie, że nie dajecie mu na wszystko pozwolenia, mylicie się, bo robi wszystko to co chce. Decyzja jest ta przemyślana i nic jej nie zmieni. Nie mam zamiaru siedzieć na dobrej sieci, która upada przez nieodpowiedzialnego gnojka, któremu wychodzi słoma z butów i buractwo z ust. Nie wiem czy to widzicie, ale od czasu od kiedy na sieci jest Litte, ona upada i kolejni ludzie odchodzą. Na samym początku gdy siedziałem z nim na ts'ie, tolerowałem jego zachowania, tzn: bekania, buractwo, prostackie zachowanie jak i obrażanie. Ja się poddaje i nie mam zamiaru dalej z tym ciągnąć. Dopóki on będzie na stołku pożegnanie jest zawsze aktualne. Wszystko się kończy, i jeżeli sytuacja która panuje teraz wśród się nie zmieni to to dzieło (czyt. Katujemy.eu) zostanie zniesławione i odtrącone z powodu chamskiej i nieodpowiedzialnej administracji. Za pieniądze można kupić wszystko z wyjątkiem szacunku drugiej osoby. Ty Litte nie masz szacunku do niczego i nikogo. Nie wiem co Ciebie tak w życiu skrzywdziło, albo co cie prowokuje do tego, abyś był w ten sposób "zabawny". Nie jest to ani fajne ani śmieszne jeżeli nie znasz umiaru. Słowa te kieruje do wszystkich administratorów i użytkowników - "Jeżeli uważasz, że obrażanie i wyśmiewanie i robienie z siebie idioty jest śmieszne, uwierz mi że nie jest i prowadzi to tylko do tego, że ludzie uważają Ciebie za błazna. Rozumiem, jest dystans do siebie. Ale ile można mieć tego dystansu jeżeli przebywa się w towarzystwie takiej osoby jak Litte. "Z kim przebywasz tym się stajesz". Niestety to jest prawda. Przez ostatni okres, jaki spędzałem na ts'ie z Litte'm stałem się o wiele bardziej chamski i wulgarny niż kiedykolwiek byłem.:". Musicie w końcu się ogarnąć, i przejrzeć całą sytuację na oczy. Litte, jest tylko szkodnikiem na sieci. Jeżeli tego nie widzicie, zobaczycie to w swoim czasie, ale wtedy może być już za późno. Uważajcie na to kogo trzymacie na jakim stanowisku. Już wiele osób odeszło z powodu jego osoby. Jestem kolejną osobą, która to robi. Osoby odchodziły, są w trakcie odchodzenia i będą odchodzić. Jest to tylko kwestia czasu, zanim odejdą kolejne osoby. Niektórzy wrócą, niektórzy nie. Musicie patrzeć w przyszłość, ale pamiętać o przeszłości. Każda osoba na tej sieci, powinna być traktowana równo. Litte, tracił wiele razy swoje stanowisko i przyjdzie czas kiedy znowu to sie stanie. Ale jak napisałem wcześniej. Jeżeli zauważa się niektóre rzeczy zbyt późno, jest już to niemożliwe do naprawienia, i szkody są wyrządzone większe niż mogły by być. Zastanówcie się, czy warto aby wartościowe osoby odchodziły z powodu jednej, która nic mądrego ani kreatywnego nie robi. Jeżeli chcecie poznać jaki jest naprawdę Litte, polecam z nim spędzić trochę czasu na TS'ie. Nie życzę nikomu z sieci, takiego traktowania jak traktował mnie Litte. Nie mam zamiaru przebywać w środowisku, które wpływa na mnie negatywnie. To nie wpływa negatywnie tylko na moją osobę, ale na większość, jak i na samą sieć. Usuwanie treści, które ci się nie podobają, drogi Litte, jest to nic innego niż dyktatura. Ty decydujesz o tym, co mogą ludzie czytać, gdzie, jak i w jakim czasie. Każdy dyktator upadał, ale miał on ludzi którzy za nim szli. Ty jesteś jedynie szują, która wyżywa się w internecie. Wiekszość z osób nie dotarła do tego momentu, ponieważ "TLTR". A tym, co przeczytali moje słowa bardzo dziękuje za uwagę, ponieważ może być to mój ostatni post, który zakańcza moją przygodę z siecią. Mam nadzieję, że przejrzycie prawdę i to co się tutaj dzieje. Nie może tak być jak jest. To jest wręcz niedopszczalne. Ale jest to wasze dziecko, dziecko które wychowujecie wy, a to jak się wychowa zależy od waszych decyzji. Po moim pożegnaniu, może u niektórych osób zmienić się pogląd na sytuację panującą wokół, o której wiedziało pare osób, osób które były diamentami dla sieci, które odeszły przez kogoś, kto nawet nie może nazwać siebie osobą, ponieważ chamstwo czyni z niego świnię. Koniec długiej części postu. przejdę teraz do tego, co chciałem zrobić na samym początku, czyli pożegnać osoby które były dla mnie jak rodzina i zawsze się z nimi dogadywałem.

@Dudnes - Dbaj o sieć, o swoje dziecko, którego nigdy nie pozwalaj skrzywdzić osobom, które są pozorantami i rób meksyk kiedy potrzeba. Wspaniale wykonujesz swoją robotę, po pracy zawsze masz czas na chwilę rozmowy za co Ci dziękuje, za ten poświęcony czas, na 16-o latka, który ci pieprzył o czymś, jak byłeś zmęczony. Decyduj o sieci, decyduj o losach.

@Mr_Danio - Dobry z ciebie kolega, zawsze potrafiłeś wysłuchać i zawsze miałeś czas na poświęcenie innym. Dało się z tobą pogadać, jak równy z równym i nigdy nie wywyższałeś się swoją rangą. Pomocna dłoń, i złoty człowiek forum.

@martini - Pamiętam o tych 8 zł. Jak wyzdrowieję pójdę po psc i Ci oddam :P. Wspaniałe chwile na ts3 spędzone razem z tobą, godziny przegrane w agar.io i wkurwy na kolczatki :). Zawsze dało się z tobą pogadać i nigdy nie miałem z tobą spiny. Aspirujesz na kogoś więcej niż V@. Jesteś tak dobry w tym co robisz jak @Mr_Danio. Nie daj się nikomu i nie rezygnuj nigdy z tego, co osiągnąłeś. Bądź silniejszy niż ja.

@cLiNiC, @Pingwin 7 - Wspaniałe chwile spędzone na TS3. Zawsze dało się z wami dogadać. Było zabawnie i śmiesznie. Nie poddawajcie się nigdy w tym co robicie. Obyście osiągneli w życiu to co chcecie i aby wszystko szło po waszej myśli.

@Varaug - Najlepsza morda na forum, z tobą mam najlepszy kontakt i zawsze dobrze się dogadywaliśmy. Byłeś w trudnych i dobrych chwilach. Dobrze służyłeś jako zgłaszacz cziterów i łamaczy regulaminów. Chodzący detektor. Zawracałeś dupę, ale nigdy ci tego nie będę mieć za złe, bo lubie takie zawracanie dupy. Lubie jak ktoś chce się czegoś nauczyć i łapać dobry kontakt z innymi ludźmi. Obyś miał z każdym na sieci taki kontakt jak ze mną.

Chciałbym pozdrowić wszystkich, ale temat byłby jeszcze dłuższy niż jest więc:

To by było chyba na tyle, jeżeli chodzi o te osoby, które najbardziej doceniam na sieci. Doceniam was wszystkich, graczy, użytkowników i administrację, za to że jesteście tutaj i trzymacie się. Bądźcie silni i nigdy się nie poddawajcie. Trzymajcie fason i gardę wysoko, nie poddawajcie się tak jak ja i inni.

I jak przystało na pożegnanie. Pozdrawiam mamę, tatę i moją rodzinę. Tu macie piosenkę, którą podaję w każdym moim pożegnaniu. Budzi ona we mnie sentyment i pamięć o przeszłości. Abyście nie musieli żegnać się z nikim innym. Mam nadzieję że wytrwacie i zostaniecie z tymi najsilniejszymi i będziecie walczyć o dobro sieci. Jeżeli kogoś z was skrzywdziłem, przepraszam za to bardzo, nigdy nie miałem zamiaru tego robić i mam nadzieję, że niczego nigdy nikomu nie zrobiłem.

Oto ta piosenka(słuchając jej będziecie o mnie pamiętać może :)):

Ps. Litte, dzięki za bana za "obrazę" na ts3 w formie perma, pomimo tego, że ani razu ciebie nie obraziłem. Trzymaj tak dalej, daleko zajdziesz swoim zachowaniem.

06533a.jpg

Abyście trzymali sie mocno i nie poddawali nigdy tak jak ja robie to teraz. Może z czasem wrócę na sieć, o ile będzie istnieć i będzie to na pewno inny okres dla sieci. Trzymajcie fason, nie dawajcie się, walczcie o siebie i swój szacunek.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Watpie zebym mial z kims taki kontakt jak z toba mordko musimy sie kiedys spotkac na zywo :-D

Wrocisz napewno Little juz dlugo nie usiedzi juz za duzo osob wkurzyl ;-)

Ps. Zapomnialem dodac: polal bym ci za to chetnie :-D

Jak Little poleci sie napijemy wszyscy :-D

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale dlaczego little ci dał bana na ts3? Nie powinien tego robić, mimo, że "rzekomo" go obraziłeś to nie powinien tego robić bo to nie było publicznie tylko między sobą. To jak mnie ktoś obraził,to też go mam zbanować? Koczan jutro pogadamy naten temat i zostajesz.

Opublikowano

BŁĘKITNA REWOLUCJA

TRZEBA PRZEJRZEĆ NA OCZY!! NIEKTÓRZY SIĘ ZBYT POCZUWAJĄ, NIECH TĄ  SIECIĄ RZĄDZĄ LUDZIE ROZSĄDNI- DOROŚLI, NIE DZIECI.

Mordo nie znamy się aż tak bardzo, ale czaję o co Ci chodzi i rozumiem Cię w 100%, 3maj się i czekam na Twój powrót, bo nie powinni odchodzić ci niewinni.

chuj Ci w dupę za to co robisz. Jeśli stwierdzisz, że to brak kultury to również chuj Ci w dupę. Nie powinni odchodzić ludzie, którzy coś z siecią robią, a nie są pasożytami.

Pozdro mordo i nie daj się nigdy : )))

• Lubię to! 9
Opublikowano

Błękitna rewolucja.

Dokładnie blanti XD

Jebać szlaufy (Little) możesz dac bana na forum bo i tak przed chwila go miałem xd

drmz spoko morda i nie powinien odchodzic

Opublikowano

Ja nie wiem nad czym tutaj się zastanawiają panowie Administratorzy... widzą że ludzie nie chcą Littla to na co tu czekać? Chyba że wszystko idzie pod hajs to co innego :/

Nie odchodź, to da się jeszcze naprawić.

BŁĘKITNA REWOLUCJA

Opublikowano

http://katujemy.eu/index.php?/topic/8686-%C5%BCegnam-ozi%C4%99ble/

A teraz Koczan zastanów się głęboko jakich głupot tam napierdoliłeś w moją stronę zarazem broniąc pasożyta. Rzecz jasna popieram, że nie powinien znajdować się na tym stanowisku, ale coś za szybko zmieniasz zdanie :) Doskonale wiedziałem, że nie znasz tematu i nie powinieneś się odnosić do moich słów zawartych w moim pożegnaniu.

Opublikowano

http://katujemy.eu/index.php?/topic/8686-%C5%BCegnam-ozi%C4%99ble/

A teraz Koczan zastanów się głęboko jakich głupot tam napierdoliłeś w moją stronę zarazem broniąc pasożyta. Rzecz jasna popieram, że nie powinien znajdować się na tym stanowisku, ale coś za szybko zmieniasz zdanie :) Doskonale wiedziałem, że nie znasz tematu i nie powinieneś się odnosić do moich słów zawartych w moim pożegnaniu.

Przepraszam cię za to, ale dziś dopiero poznałem pełnego Littla, szkodnika bez inteligencji, którego dziobanie słychać na całej sieci. Nie będę kopiować mojej odpowiedzi, więc odeślę Ciebie tam gdzie Cie przepraszam. http://katujemy.eu/index.php?/topic/8778-skarga/

Opublikowano

Nie jestem na sieci zbyt długi czas, ale już parę osób pożegnałem właśnie z powodu takiego jak ty, jest to chamskie i nie w porządku do innych forumowiczów, powinno to być jak najszybciej załatwione, a dobre osoby powinny wrócić na sieć.

Trzymaj się, i powodzenia w życiu.

Opublikowano

Widzę, że ten mały pajac nadal sobie na wszystko pozwala. Najwyższa pora droga Administracjo aby w końcu kopnąć to małe, impulsywne, zakłamane, chamskie gówno porządnie w dupę aby but został w środku. Otrzymał kolejną szansę z obietnicą poprawy w swoim zachowaniu lecz nadal wyrabia co mu się podoba, ocknijcie się wreszcie i zobaczcie, że każdy większy konflikt dotyczy tego szczyla. Większość osób na forum nie toleruje jego osoby i ma do tego powody, a więc wreszcie pora zakończyć jego przygodę z tą siecią. 

p.s Drogi Little, od większości osób na tej sieci nachapiesz się fletów mięsnych na koniec, bo podobna masz muzyczne usta aby na nich grać. (Potwierdzone info) 

Opublikowano

Kolejna osoba przez tego idiote. Little ty niszczysz sieć idioto i tyle. Nikt Cię tu nie lubi więc wypier**** .

Koczan, między nami było źle, lecz myślę, że to kiedyś odbudujemy

• Lubię to! 1
Opublikowano

Kolejna osoba przez tego idiote. Little ty niszczysz sieć idioto i tyle. Nikt Cię tu nie lubi więc wypier**** .

Koczan, między nami było źle, lecz myślę, że to kiedyś odbudujemy

"Wrog mego wroga jest moim przyjacielem."

Nawiazujac do powyzszego to napewno sie dogadacie mordki :-D

Opublikowano

Jestem na nie. Człowieku nie odchodzisz nigdzie jak ja bym się przejmował tym co on robi to już by mnie tu dawno nie było, fakt faktem że już dostał x szans to pomimo gróźb że ta jest ostatnia to i tak robi swoje a właściwie to wielkie G****, po za uprzykrzaniem się innym użytkownikom i chamstwa wobec nich. Także kończąc ten krótki wywód nie żegnam się bo nigdzie nie odchodzisz.

Teraz kilka słow do ciebie Little... Już przestałem zwracać uwagę na twoje aroganckie zachowanie i to co robisz, ale to że masz inny kolorek nie czyni cie lepszym i szczerze to jak to mówiłeś że "jakby nie ty to bym nie miał Gobala" nie zmieni fakt że jesteś dla mnie nikim, po za tym jakim prawem dajesz bany zabierasz rangi (na moim przykładzie) na nie swoim tsie? Z tego co wiem nie jesteś jego właścicielem.. Także wbijam w to co ty robisz, ale duduś powinien się zastanowić patrząc na ten temat czy nie zmarnowałeś swojej ostatniej szansy. Nie pozdrawiam ;)

A co do pożegnania jak już powiedziałem nie odchodzisz. ELDO!

P.S nie wiem co to ta błękitna rewolucja ale się podpisuje :D

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jak to widzę to aż śmiac mi się chce mówicie na little ze jest dzieckiem a wy robicie to samo..... BUhahahahahahahah 

Jeden na drugiego ciśnie a potem FOCHY walicie ^^

Opublikowano

Jak to widzę to aż śmiac mi się chce mówicie na little ze jest dzieckiem a wy robicie to samo..... BUhahahahahahahah 

Jeden na drugiego ciśnie a potem FOCHY walicie ^^

Czemu go tak bronisz? Próbujesz zaistnieć w jego oczach?... Spójrz rozsądnie i nie szukaj tutaj sławy....

A może Ci coś obiecał?

Opublikowano

Nigdzie nie odchodzisz i tyle na ten temat.!

BŁĘKITNA REWOLUCJA.!

co do Ciebie Little. myślałam że można zmienić zdanie na Twój temat, aczkolwiek mega się pomyliłam nadal jesteś gówniarzem, który nadużywa swoich praw jak dla mnie dawno z hukiem powinieneś stąd wylecieć, niszczysz nam forum i przez Ciebie mega osób odeszło.. co było jednym wielkim błędem powinniśmy tworzyć jedną zgraną ekipe i Cię stąd wykurzyć to co Ci powiedziałam kiedyś na ts to widać najwyraźniej prawda, sam zrezygnuj i każdy będzie szczęśliwy tyle w temacie.

Opublikowano

Koczan długo nie mieliśmy razem kontaktu na ts'ie od jakiegos czasu , jedynie to na jailu.. Lecz twoja praca i konsekwetność działania,jest perfekcyjna na "jailu" itp jest dużo mniej aroganckich , chamskich i w ogóle ludzi uprzykrzyjających życie innym graczą.Gdy jest jakaś osoba ,która łamie zasady bądź robi to dla zabawy, wchodzisz na serva pomimo jakiejś roboty i banujesz bądź robisz porządek. Jako mnie "gracza", który nie jest kimś ważnym na sieci jedynie znanym ... Bardzo mi zależy abyś został, również zgadzam się z tobą w 100% , bo takiego prostactwa chyba nikt nie lubi.Nigdzie nie odchodzisz!!! Tak samo jak "pingwin" nie wiem co to jest ta błękitna rewolucja to i tak sie podpisuje !

Pozdrowienia !!!

Opublikowano

A więc, jest tak jak miało się stać dawno temu. Little nie ma i sieci zacznie przybywać niż ubywać ludzi. Chciałem podziękować wszystkim, że wyrazili swoje zdanie na cały temat i cała sprawa została wyjaśniona. Mam nadzieję, że wróci na forum parę osób, ze starej ekipy i będą bawić się w forum jak to robili dawniej. Oby nastał teraz jak najlepszy okres dla sieci.

Pożegnanie jest nieaktualne, comeback is real.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.