Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    moonwalk'
  • SteamID:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561199477438642/
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    17.08.2026
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:

Hej,

ponownie grałem z 2/3h na serwerze i wpadł randomowy ban. Znowu jakieś kolesiostwo???

Tekki  

Tu nie ma żadnego kolesiostwa, admin ma prawo cię zbanować jeśli ma podejrzenia.

Opublikowano

5:26 - Lekko dziwny peek i przeciągnięcie celownika
10:58 - Czutka na gościa, przecież nie było go słychać, pozniej szybkie uciekanie i palak short
12:45 - jak dla mnie lekko szybki ten strzał mimo, że się spodziewałeś
15:36/16:01 - dla mnie dziwne, że kucnąłeś spojrzałeś w bok nagle rotujesz mimo, że mogłeś zrobić to 2 x szybciej łapiesz jakiś dziwny kąt, akurat w przeciwnika, gdzie mógł położyć bombe 
16:30 - podchodzisz short żeby wsadzić krzesło, nie wiem czy zbieg okoliczności, ale jak przeciwnik jest blizej peeka nagle bierzesz ak i się wcelowujesz 
18:08 - Nie patrząc na to, że enemy zrobił fraga to mógł pójść w każdą stronę po tym flashu, a ty rzucasz idealny granat 
22:02 - Patrząc na każdą akcję, wcześniej nie umiałeś idealnie peeknac w pozycję, tu jest już coś innego nie wiem czy się bałeś od razu wcelować jak enemy zrobił ruch, ale dalej dziwna akcja (ON/OFF Wh?)
22:43 - Strasznie dziwny palak, przeciwnik moglbyc do twojej prawej, a ty palisz idealnie na niego XD
24:20 - Podszedł lekko bliżej nie widzisz go i nagle ci się przypomina, że musisz rzucić palaka schowany?
25:20 - granat z wyczuciem czasu?
Patrząc na całokształt masz niby bardzo dużo farta robiles 25 killi i 3 smierci. Przez 13 rund nie zginąłeś ani razu, wszedłem i nagle zacząłeś podejmować jakieś dziwne decyzje. Zakładam, że zbanowawny może posiadać spectator liste, dlatego też nagłe 3 śmierci. Słaby movment + dużo fragów jest zawsze dziwne.

// LINK do demka: 
https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20260817-1434-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

Freak  

Decyzja 24h

• UB Team CS 2
Opublikowano

5:26 +b

10:58 -b

12:45 -b

15:36 -b

16:30 +/-b

18:08 -b

22:02 +/-b

22:43 -b

24:20 +/-b

25:20 +/-b

Bardzo dziwne demko, narazie ub.

• Lubię to! 1
  • UB Team CS 2
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.