Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    hvy.
  • SteamID:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198845393387/
  • Serwer:
    4FUN
  • Nick admina banującego:
    Karabinier
  • Data:
    01.07.2026
  • Mapa:
    de_tuskan
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Po prostu sobie grałem, miałem dać pova więc proszę.
  • Admin ONLY DD2
Opublikowano (edytowane)

No to 24h. Pozdrawiam. Jak dam rade to jeszcze dzisiaj wieczorem ogarnę. Jak nie to jutro do południa. Postaram się jak najszybciej. 

SHIIIT burza u mnie napier*ala. (okna się same zamykają wiatr, wieję, deszcz idzie jak na Amazonce i grzmoci jak  nie powiem.  Jutro ogarnę xDDD

Screenshot_20260701_171537_Messages.jpg

###EDIT

Dobra to tak:

DEMO Nr 1 (jego pov)

Z jego pova co wstawił tam wyżej w temacie rozpiska:

0:16 rozpędza na doublach (do waszej oceny)
6:27 rozpędza na doublach (do waszej oceny)

16:56 szybko, ale klarownie z tej awki. /-b

Wszystko legitnie reszta dalej. KLARRR

DEMO nr 2

https://megawrzuta.pl/21d43inu

{3:24,4:57,7:26,8:31} Te rozpędzanie na 2x jumpach mnie jego zastanawia... @ FUTUBA. ekspercie, oceń tam :P

9:03 kryjemy się przy śmietniku xd No chamsko tam tak wychyla, ale legit /-b
10:04 (normal do 1/4tempo) jakby patrzał po ścianach na gościa tam po lewej takie zamachnięcie celownikiem (#  edit### Też bym się dał zbejtować jak chłop po tej drabinie się wpierdalał i było słychać to odbił w lewo celownikiem xD)-b
12:47 dostaje full mleko i dalej strzela i wali typa +/- 
15:19? Trochę szybkie to było, że go tam zeskanował, ale było widać tam rękę 1/4 zresztą mógł się tam tak wcelować. /-b
16:03 Wyskoczył tam na tego biednego chłopa, no ale też mógł się spodziewać go tam. Standardowe kutasiarskie miejsce do kampy. +/-

###
Przyczajony tygrys aka pantera. Czasem chamsko się wcelowuje i wyczekuje fragi + wbija na pewniaka. No, ale też KLARRRR.  2 akcje ale z dociągnięciem na +/- fart.

POV poleciał w celu twojej weryfikacji ;)

Zazwyczaj tak nie banuje na pałe kogoś zwyczajnie z takim powodem, bo wole sobie na spokojnie zobaczyć kogoś na drugi dzień  spokojnie jeszcze raz na demku w różnych tempach itp.. wpier*alając przy tym popcorn i pijąc browara), ale ktoś mnie o to poprosił, o twojego pova i zweryfikowanie go ogólnie, czy czegoś tam nie masz i jak to wygląda z pozycji twojego gameplaya, z twojego komputerka. Przy okazji poszedł skan UnrealDemoScanerem demka + compLexityDemoPlayerem. (tam również czysto jak i komendy cl_lw i cl_lc o wartości "1" również legit)

Co do tego przyspieszania to przyznam, że mam mały problem z rozróżnieniem tego gówna (chodzi o gsy, sgsy, srałpiesy). Kiedyś jak grałem 10 lat temu to tego nie było i nie miałem z tym do czynienia. A teraz co chwilę ktoś lata i teges.. Wybaczcie... Także oświećcie mnie (UBT) czy kolo się prawidłowo movmentuje w podanych czasówkach.

To tyle. Cześć 

Edytowane przez Karabinier
Literówka
FUTUBA.  

Werdykt do 24h.

• KAT 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
  • Moderator
Opublikowano

Odrzucam odwołanie z powodu grania na aktywnym banie

https://ab.katujemy.eu/ban_list.php?bid=9280

@ hvy. to że admin rozpisał demo, nie znaczy że możesz omijać blokady i po prostu wchodzić na serwer podczas trwającego bana, nawet jeśli nie pojawił Ci się żaden komunikat.

§3.1.6 Wejście na serwer z aktywnym banem ⮕ [Ban permanentny + Brak możliwości odwołania]

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.