Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    jennysPENNYS
  • SteamID:
    STEAM_0:1:888093448
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    21.06.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Dzień dobry,

Piszę w sprawie niesłusznej blokady, którą dzisiaj otrzymałem. Kompletnie nie rozumiem powodu tej decyzji, ponieważ nigdy nie korzystałem z żadnego oprogramowania wspomagającego i jestem całkowicie czysty.

Chciałbym przypomnieć moją historię na serwerze:

• Staż: Gram u Was regularnie od ponad roku.

• Aktywność: Jestem stałym i bardzo aktywnym graczem serwera Mirage #2.

• Zaufanie: Przez około 7 miesięcy pełniłem funkcję administratora tego serwera, dbając o porządek i przestrzeganie regulaminu.

• Weryfikacja: Ze względu na moje wysokie statystyki byłem sprawdzany wielokrotnie przez innych członków administracji. Żadna weryfikacja nigdy niczego nie wykazała.

Proszę o ponowne, rzetelne przeanalizowanie mojej sprawy, rozpisanie demka i ściągnięcie bana. Z góry dziękuję za czas poświęcony na rozpatrzenie wniosku.

• Haha 2
  • Wow 1
Opublikowano

Demk'a rozpisze później, aktualnie zostawiam logi z chatu i screena.

[12:57:26] [STEAM_0:1:888093448] jennysPENNYS [TEAM] on jest odjebany

[12:57:31] [STEAM_0:1:888093448] jennysPENNYS [TEAM] a9w

[12:57:41] [STEAM_0:1:888093448] jennysPENNYS [TEAM] bo widze na swoim ze jest z mojego

5EF0E6DE760DE61D544E8F08B15BE37CF0E77893

Freak  

To nie jest dowód, każdy może sobie tak napisać, 24h na rozpiske.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano (edytowane)

Demko - 2026-06-21 / 19:04

[7:25/30:28] 3CT VS 1T, Smoke na kuchni, przez chwile decyzja by przebić się przez tego smok'a lecz gdy przeciwnik podchodzi bliżej smok'a, JennP zaczyna się wycofywać i czeka na zejscie go, gdzie już reszta CT zajmuje shorta i wchodzi side'a. Chłopaki z CT sprawdzają, Car, resztę miejscówek, JennP, dalej stoi przy kuchni praktycznie wiedząc, że ktoś tam stoi. Przeciwnik nie wydał żadnego dźwięku przez cały smoke w kuchni.

[8:41/30:28] Przeciwnik w oknie, schowany w rogu, JennP, pickuje widzi, że nikogo nie ma, 10 sekund później gdy nagle przeciwnik jest wcelowany z AWP'Y, nie decyduje się wychylić nawet trochę by spojrzeć czy nikogo nie ma. Pokazując, że dokładnie wie gdzie znajduje się przeciwnik. Tak samo jak w przypadku poprzedniej akcji, przeciwnik nie wydał żadnego dźwięku.

[10:50-11+/30:28] JennP, zdecydowanie wbija na schody, nie przykuwając żadnej uwagi na pałace, skupiony tylko na rampie gdzie stoi 3 przeciwników, posiada granaty, nie decyduje się dorzucić nawet smok'a by zablokować wizje dla potencjalnego przeciwnika w pałacach.

[14:00/30:28] Podejrzany, wbija odważnie ladera, skanując smoka, cofając się do mida i wbijając ponownie do ledera, ale już nie wyjeżdża na pale tylko powoli wychyla wcelowany w przeciwnika CT. Przeciwnik nie wydał poprzednio żadnego dźwięku, tak naprawdę mógłby się znajdować gdziekolwiek indziej.

[16:10/30:28] Podejrzany słyszał, z under'a, że przeciwnik znajduję się na shorcie, paka leży short przy laderze. Gracz od strony CT, miał dużo czasu by np pójść car, back side, side i wcelować się w apsy. Lecz JennP, nie decyduje się na sprawdzenie innych miejscówek nawet w apsach na krześle w rogu, i pickuje odważnie wcelowany w shorta.

Jest to pierwsze demko rozpisane na 7, jeśli będzie trzeba rozpisze kolejne 6, gdyż akcji nie brakuje. Osoba zbanowana za radarhack

Edytowane przez OhGeesy
 Freak  

Decyzja 24h

• KAT 3
  • Moderator
Opublikowano

7:25 - podniósł meda i czekał na wyleczenie wydając samemu dźwięk co tłumaczy uważne granie przy smokeu, reszta sprawdzała site, normalnie  czekał na rozwój sytuacji 

8:41 ciekawe +b

10:50 no trochę za bardzo na pewniaka +b

14:00 i 16:10 no trochę zbyt pewnie jak dla mnie +b

• Lubię to! 2
  • Moderator
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.