Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Anioł z Verdun

Propozycje - wskrzeszanie, minowanie, kosy, spado, ruletka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ponawiam propozycję polegającą na możliwości zaminowania ciała przeciwnika. Podczas gdy tm podnosi takie zaminowane przez przeciwnika ciało następuje eksplozja o mocy 70 dmg.

2. Proponuje możliwość chowania się podczas podnoszenia tm. Czyli by podnoszenie nie rozłączało się automatycznie gdy się odejdzie dalej. 

3. Usunięcie kos z dodatkowymi mocami lub ich naprawienie. Chodzi tu głównie o niewidzialność 50% która się buguje do tego stopnia, że na primary nadal jest 50% widzialności przez całą mapę 

4. Vote na rundę nożową powinno znikać po wyborze swojego typu oraz brak możliwości rozpoczęcia vote na rundę nożową na początku rundy co powoduje brak możliwości zakupów 

5. Blokada ruletki do 2 rundy

6. Spadochron od 10 sekundy rundy 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Cześć,

Odpowiednio:

1. Spoko pomysł, spotkałem się z tym na innym serwerze. Dodatkowo - jeśli w wyniku eksplozji ktoś umrze - wówczas frag naliczał się dla osoby, która zaminowała ciało. Jestem na tak.

2. W mojej ocenie podnoszenie powinno wiązać się z jakimś ryzykiem. Podnosisz = liczysz się z tym, że ktoś może Cię złapać. Jestem na nie.

3. Jestem na tak. Faktycznie aktualnie jest to bugowane i warto naprawić. Nie usuwałbym kompletnie - to w końcu 4FUN, ale naprawa na działanie efektu tylko podczas wyciągniętej kosy brzmi ok.

4. Jestem za. Dodatkowo w trakcie głosowania nie da się zmienić broni za pomocą klawiszy numerycznych, bo przypisane są do wyboru opcji z głosowania, a nie wyboru broni

5. Nie korzystam z ruletki - nie mam zdania

6. Tutaj jak mniemam nie chodzi o sam spadochron, tylko o inne funkcje "okoliczne" z niego wynikające :kaczkabuch:. Jestem na nie.