Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    FREy
  • SteamID:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561199477119759/
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    01.06.2026
  • Mapa:
    MIRAGE
  • Opis sytuacji:

Otrzymałem bana, z tego co widzę dwa

Ale najpierw opisując sytuację zwięzle krótko i na temat.

Byłem po stronie terro z jakimś randomem, zylismy we dwóch on miał bombe 3/4 rundy kampił w absach, ja gdzies sie strzelałem zabijałem, zabiłem rotujacego z kuchni zeby zrobic mu przestrzeń, przegrał duel, albo go dojechali i zostało z 10 sekund, biegłem +w zeby odebrać bombe, czy zabić gracza what ever czas rundy minął i admin mnie zabił napisałem:

"Zjebane gó**o"- otrzymałem muta na 380minut, napisałem mu na U@- zeby albo uzywał mózgu albo zobaczył co sie dzieje na mapie, bo ani nie chowałem broni ani nic, robiłem wszystko byśmy mogli cos zrobić w rundzie, gdzie osoba ktora była przy zyciu ze mna stala w miejscu dobre 40sekund i dodałem w kolejnej wiadomosci na u@- zeby dał mi perma jeszcze bo tego tylko brakuje.

Oczywiscie dostałem bana, najpierw myslalem ze jednego na 4h po czym sprawdziłem ze otrzymałem 2, dodajac mi kolejnego jak mnie nie było na kolejne 2h czyli 6h łącznie.

Jak dla mnie temat z du*y, to moj 1 ban który ma temat " Kultura" " SPAM"  "Prowokacja admina".

Ban z du*y tak samo jak i Mute, bo nie będe przytaczał sytuacji gdzie sam admin chował sie kilkukrotnie gdy byłem an serwerze i zostawał w sytuacji 1vs6 gdzie był po terro siedział w underze i gdy zostawalo 10sec do konca nagle coś próbował robić, sam siebie nie zabijał.. 

Tyle z mojej strony, czekam na odpowiedz, wytlumaczenie tego co sie wydarzyło i w kolejnosci ub. Pozdrawiam.

• Przykro mi 1
Opublikowano (edytowane)

EDIT
przede wszystkim ja nic nie pisałem, nie udzielałem się, tylko reagowałem na sytuację, nie rozumiem czy Cię niby prowokowałem 

nie znajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania ;) i chyba nic więcej nie trzeba dodawać 
image.thumb.png.de44f5eb26822b1b48512de7fdb62486.png
image.thumb.png.5ec463f6f81f2330b3fc5070681e1b4c.png
image.thumb.png.a72be943c062ac8651a4a0dcb70f8131.png

Edytowane przez Walczu
  • UB Team CS 2
Opublikowano

W sb bana masz jednego na 4 godziny nie dwa. Nadany ban jest adekwatny do sposobu w jaki zachowałeś się na serwerze, także  ban zostaje.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • UB Team CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.