Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Twój nick:
    o
  • SteamID:
    76561199847940396
  • Serwer:
    LOSOWE SUPERMOCE MIRAGE
  • Data:
    31.05.26R
  • Mapa:
    MIRAGE
  • Opis sytuacji:

Witam dostałem nieslusznego bana za używanie cheatow podczas gry, nie rozumiem w którym momencie mógłbym oszukiwac ale nigdy nie mialem okazji uzywac niedozwolonych aplikacji. prosze o rozpatrzenie mojej prośby o unban. Naprawde nie uzywalem cheatow. pozdrawiam ostatnio czesty bywalec serwera :)

Opublikowano

https://tv.katujemy.eu/CS2/17/dema//auto-20260531-2213-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

- 12:44 Gracz nie mógł słyszeć przeciwnika, mimo to wyjął broń i patrzył lekko na niego przez ścianę, ale proszę zwrócić uwagę przy 0.25 prędkości jak go zabija, jak mu celownik przeskakuje na głowę pod koniec zabójstwa. (co dla mnie już jest oczywisty aimlock)

- 14:32 Znów widać przeskakujący celownik w głowę

- 14:48 Znów przeskakujący celownik

- 17:39 Znów dziwny ruch celownika

- 18:42 Ponownie

- 20:25 Ponownie

- 22:23 Ponownie

Według mnie jest to gracz, który bardzo dobrze się kryje, podejrzewany o nielegalne oprogramowania już od kilku dni przez administratorów.

Freak  

Decyzja 24h

• Uwielbiam 1
  • UB Team CS 2
Opublikowano

Generalnie każda rozpisana akcja opiera się na tym samym. Nie wygląda to na aimlocka ani na jakiekolwiek inne wspomaganie. Celownik się tepa dopiero po fragu, więc musi być to problem demka lub coś ze strony gracza. UB.

• UB Team CS 2
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.