Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Fisha

"Co jest dla Ciebie oznaką...?" Pytanie na dziś; 03/06/2026

Rekomendowane odpowiedzi

• Mistrz Ruletki
Opublikowano

Według mnie oznaką dojrzałości jest branie odpowiedzialności za swoje czyny i decyzje, nawet te błędne.

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Branie odpowiedzialności za swoje występki, świadomość konsekwencji swoich czynów i moim zdaniem to samodzielność. A taką największą chyba oznaka jest własne zdanie, wiele młodych nie ma własnego zdania tylko robią i myślą to co im się wmawia.

• Lubię to! 3
  • Premium
Opublikowano

dojrzalosc emocjonalna. umiejętność panowania nad emocjami, przyjmowania krytyki.

• Lubię to! 2
  • Moderator
Opublikowano

Odpowiedzialność - zrobiłem bądź nie zrobiłem czegoś to jestem gotowy na konsekwencje i je ponoszę 

• Lubię to! 3
Opublikowano

A bo ja wiem?
Pewnie fakt, że nie rysuje się karnych k*tasów wszędzie gdzie popadnie ;D 

• Lubię to! 3
Opublikowano

podejmowanie ważnych świadomych decyzji czy cos a ze nie jestem dojrzały to chodzę zjarany

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Umiejętność odpowiedniego zachowania się w danej sytuacji i podejmowanie rozsądnych decyzji

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Żarty, żartami ale jak przychodzą bardzo ważne tematy i nie umiemy się do nich dostosować to nie możemy się nazwać dorosłymi 

• Lubię to! 2
  • Admin CS2 5vs5
Opublikowano

Nie wiem myślę że jak sam na siebie robię to znaczy że jestem dojrzały XD

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.