Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Grochowka 0.5km/h Peek
  • SteamID:
    76561198739279497
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #3
  • Nick admina karającego:
    nie wiem nie znam
  • Data:
    29.05.2026
  • Mapa:
    MIRAGE
  • Opis sytuacji:

chciałbym dostać unmute obiecuje ze bede grzeczny nawet nie wiem za co dostałem jeśli popełniłem błąd to przepraszam i liczę na unmute

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Witam, muta dostałeś od jednego z moich adminów, a ja ci przedłużyłem do jednego dnia. Masz 14 blokad, zastanów się nad swoim zachowaniem bo następna blokada bedzie kilkukrotnie dłuższa i nie ma możliwości o skróceniu.
https://tv.katujemy.eu/CS2/17/dema//auto-20260530-2148-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip
1:34 - Przeciwnik tepa sie na plecy i mówisz "Jaka kur*a je*ana"
tv_listen_voice_indices -1
tv_listen_voice_indices_h -1
Żeby był VC z dema

Edytowane przez S!alker
  • Moderator
Opublikowano

Ty już chyba powinieneś wiedzieć, że administracja nie pozwala na takie teksty. To twój nie pierwszy raz, więc i kara długa. Ogarnij się albo skończy to się perm mutem dla ciebie za niedługo i tyle.

• Uwielbiam 3
  • Moderator
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.