Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Dewasto eberspracher
  • SteamID:
  • Serwer:
    4FUN
  • Nick admina banującego:
    cholera wi
  • Data:
    29.05.2016
  • Mapa:
    cs_rio
  • Link do POV'a:

• Opis sytuacji:
    Nie grałem tydzien, wracam z tęsknotą a tam na dzien dobry je**** prowokator Gelo, oczywiscie glupie teskty wobec wszystkich nie tylko mnie, w pewnym momencie nie wytrzymalem a juz ktorys miesiac to wytrzymuje, za namowa kolegi(nicku nie bede podawal) zrobilismy reconnect o tym samym nicku, wiem nie mozna, ale ten czlowiek nie wk***ia tylko mnie i o tym samym wiecie. Od 7 miesiecy chyba lacznie z innym nickiem gram u was i nigdy nie mialem klotni ani nie jestem taki zeby zglaszac kogos ale tym razem niepotrzebnie wybuchlem,po drodze goscia wyzywalem ta samo jak on zawsze innych,akcja z nickiem nie potrzebna no ale coz, przepraszam i prosze o sciagniecie lub chociaz skrocenie bana, pozdrawim
FUTUBA.  

W odwołaniach staramy się zachować kulturę.

Opublikowano

Tak jak pisałem u kolegi to samo wkleję tu

"

Cóż z mojej strony nie widziałem na niego zgłoszenia czy cos ze was wyzywa a za to wchodzę na serwer i widzę 3x nick gelo a dokładniej (Gelo, (1)Gelo, (2)Gelo) 

Jeżeli gracz was prowokował wystarczy komenda albo postem na forum dać zgłoszenie najlepiej z screnem (jak na forum)

Jak inaczej mogę zareagować jak widzę podszywanie się pod inna osobę, Admini to tez ludzie i nie ma nas na serwerze 24/7 

Dziękuje za przeczytanie i miłego dnia "

Opublikowano

Dokladnie, akcja byla szybka, nikt nie zglosil, zareagowalismy niepotrzebnie, nikt do nikogo pretensji niema i sam rozumiem co zastales, moja prosba o szybkie rozpatrzenie o unbanie lub ewentualne skrocenie, pozdro

• Moderator
Opublikowano
37 minut temu, cryptoncs napisał(a):

w pewnym momencie nie wytrzymalem a juz ktorys miesiac to wytrzymuje, za namowa kolegi(nicku nie bede podawal) zrobilismy reconnect o tym samym nicku, wiem nie mozna, ale ten czlowiek nie wk***ia tylko mnie i o tym samym wiecie.

Jeżeli gracz Gelo jest uporczywy to warto napisać skargę, zamiast robić mu na złość, ustawiając sobie jego nick, a przy tym łamiąc regulamin, który jak napisałeś - znasz.

Admin zareagował w pełni poprawnie. @ camelovy  podejmie decyzję o skróceniu lub podtrzymania bana; tyczy się to Ciebie i @ o0!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.