Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Ix7FPrv.png

Jaka jedna rzecz/idea/myśl, jaką kiedyś uważałeś/aś za coś idealnego, bez wad, po czasie zrozumiałeś/aś, że wcale nie jest taka idealna?

• Lubię to! 8
  • Admin CS:GO MIRAGE #1
Opublikowano

Że pieniądze dają szczęście, kiedyś bez wad i idealna myśl. Życie mimo wszystko udowodniło mi to że nie dają szczęścia, mogą one ułatwić życie i dać chwilowe szczęście natomiast nigdy nie zastąpią one prawdziwego szczęścia. Wiadomo fajnie jest je mieć, ale to nie wszystko.

• Lubię to! 5
  • Admin CS2 5vs5
Opublikowano

Że bycie miłym dla wszystkich na pewno mi się opłaci po czasie wiadomo że dla niektórych nie warto 

• Lubię to! 3
  • Sponsor
Opublikowano

Rób to co kochasz, a nie przepracujesz ani dnia wydawała się niemal idealne, ale z czasem, gdy pasja staje się pracą, to zaczyna podlegać presji wyników, pieniędzy i terminów, a coś co dawało swobodę, potrafi zamienić się w obowiązek

• Lubię to! 3
Opublikowano

A bo ja wiem... 
Fakt, że trzeba zawsze dawać napiwek. Często zdarza się, że serwis nie był taki jaki być powinien, a napiwek jest dobrowolną kwestią.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Bycie pomocnym, chęć pomocy dla kogoś spoko, ale jak już ty chcesz od kogoś pomoc to wtedy jest pocałuj mnie w „d***”

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Kiedyś myślałem, że żyć chwilą z dnia na dzień i zawsze się uda to perfekcyjny styl życia. Dziś wiem, że nie bardzo.

• Lubię to! 2
  • Moderator
Opublikowano

Kiedyś wierzyłem, że są jeszcze prawdziwie dobrzy ludzie, znajomi. gó**o prawda, każdy się odzywa tylko gdy coś potrzebuje

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.