Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    Kempa
  • SteamID:
    STEAM_0:1:836974895
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    17.05.2026
  • Mapa:
    de westwood
  • Opis sytuacji:

Generalnie normalna gierka co prawda fajne one tapy w głowy mi wchodziły ale chyba się wkurzyli jak zabiłem gościa co miał niewidke z AWP a wiedziałem stąd że zabił wcześniej gościa na dachu i czekałem aż podejdzie do drugiego i zacznie go bić z kosy 

Edytowane przez Kempa
Opublikowano

Link do dema: https://tv.katujemy.eu/CS2/4/dema//auto-20260517-1428-de_westwood-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

2:21.1 – celownik nie jest ustawiony na głowie, tylko bardziej w lewo, a mimo to Fox dostaje idealnego heada.

6:51.1 – celownik znajduje się na wysokości klatki piersiowej przeciwnika, jednak enemy dostaje instant 1 tap w głowę.

7:18 – podejrzany robi idealny pre-aim na głowę Senntexa, który znajduje się w budynku. Po wychyleniu wygląda, jakby od razu wiedział, że przeciwnik tam stoi.

8:18.0 – mimo że nie wiedział, skąd dostał obrażenia, jego celownik od razu ustawia się idealnie na głowie miki_małsa.

16:54 – próba przeskanowania Foxa znajdującego się na górze białego domku po stronie CT.

17:05 – celownik ustawiony jest na wysokości brzucha, ale przeciwnik i tak dostaje perfekcyjnego heada.

23:21 – celownik znajduje się bardziej na barku przeciwnika, a strzał kończy się headshotem.

29:10 – wygląda, jakby podejrzany szukał niewidki przy pomocy triggerbota.

31:07 – smoke znajduje się na górze hotelu. Listek_ wskakuje w smoke, nagle podejrzany scope’uje wyjście ze smoka, po chwili wychodzi z scopa , potem przesuwa się w lewą stronę smoka i zabija przeciwnika tak, jakby miał odpalonego triggerbota lub info o jego pozycji.

+ ma bardzo szybkie reakcje z awp i scouta 

stau  

Decyzja do 24h

• UB Team CS 2
Opublikowano

2:21 -b

6:51 +/-b

7:18 -b

8:18 -b Celownik nie był idealnie na głowie, peaknal w najbardziej obv miejsce gdzie mógł się znajdować przeciwnik patrząc na to że po lewej stronie był smoke

16:54 +\-b

17:05 -b Co z tego że celownik był na brzuchu skoro podejrzany strzelał full auto i kule leciały w głowę XD

23:21 -b

29:10 -b słyszał gościa na niewidce jak zeskakuje i poprostu czekał aż zacznie nożowac sojusznika bo wtedy bardzo łatwo zobaczyć gdzie znajduje się przeciwnik 

31:07 +b

Za mało na bana, ub.

• UB Team CS 2
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.