Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Mvuciek
  • SteamID:
    trisshka
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    11.05.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Zostałem zbanowany nie wiem dlaczego nie naruszylem regulaminu oraz nie uzywalem zadnych cheatów na demce mozna zobaczyc że gram legit nie mam pojecia czemu dostalem bana prosze o rozpatrzenie z gory dzieki

Opublikowano
Oto rozpisane całe demo z podajrznych zagrywek przez podejrzanego

1. 4,05 wchodzi całego undera nie psrawdza dojazdu przechodzi go na kosie ,lecz gdy zbyniu chce zeskakiwać nagle wyciąga broń
2. 5,30 wchodzi schody bez patrzenia jungli celuje w przeciwnika o którym nie mógł wiedzieć oraz nic innego niesprawdza site i ct
3. 8,22 niestamowity czas reakcji
4. 8,55 nie wiem jak to nazwać może porostu taki prefire
5. 13,53 nie rozumiem tego zagrania patrzy jak wiedział że akurat w tym miejscu on wyjdzie z smoka
6. 14,25 ma niby info ale te zagrania biegnie z glockiem w ręce patrzy na gościa prze całego boksa i jeszcze ten dziwny molo
7. 14,48 kolejny niesamowity czas reakcji
8. 15 niby widział ale cały czas celownikem ucieka na niego i ten strazał przez smoka umażam że podejrzany bo praktycznie go niewidział

Więc po powyszym powstrzymuję swoją decyzję i uważam że ten gracz jest winny. Moje słowa może potwierdzić @  Zbyniu który akurat był wtedy na serwerze i wspólnie zdecydowaliśmy o banie oraz obaj oglądaliśmy jego grę.

Panie @ Mvvuciek prosiłbym aby nie zmieniać nicku ponieważ utrudnia to pracę zarówn mnie i innej administracji ponieważ wtedy trudniej jest rozwiązać problem zgóry dziękuję 

L3o  

Decyzja 24h

• KAT 1
  • UB Team CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.