Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Shya_
  • SteamID:
    STEAM_0:1:927057898
  • Serwer:
    5VS5 #4
  • Data:
    28.04.2026
  • Mapa:
    Nuke
  • Opis sytuacji:

Chciałbym odwołać się od nałożonego na moje konto bana, który został nałożony bez powodu. Pomimo tego że konto na którym grałem mogło wydawać się podejrzane jest to spowodowane iż moje "główne" konto na którym gram premiery należy do mojego starszego brata ponieważ szkoda mi 54zł na primea na nowym koncie. Dzisiaj po powrocie ze szkoły chciałem się odmóżdżyć i popykać serwerowe ze skinkami, lecz dostałem bana bez powodu gdyż nie cheatuje w załączniku daje proof że mam inne main konto do cs'a. Proszę o uważne rozpatrzenie odwołania. Miłego wieczoru

image.png.4e712db5888dad92cf7fdf85afc1f0fb.png image.png.0faee68fd2c080b58ad2244767c25c40.png

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Zaraz rozpisze demko i pokaże zagranie które mnie do tego przekonało, daj mi do 4 godzin czasu, wróce do domu i odrazu się za to wezmę.

4:35 patrzyl sie na przeciwnika za sciana 4:38 spadajac patrzyl sie na przeciwnika za sciana 4:49 zabil przeciwnika ktory znajdowal sie za silosem na A (backtrack albo blad csa)| 13:31 patrzy sie przez sciane na przeciwnika 15:32 strzelil za przeciwnika i go zabil backtrack? 15:37 trackowanie przez sciane ziomka na garazu.
Napisz do mnie na discordzie jeśli chcesz odwołać się do strzałów, tam też mogę pokazać clipa tego bo tu jest limit rozmiaru pliku. Fakt że część twojej gry jest czysta jednak wiele też rzeczy wygląda bardzo czitersko.

Edytowane przez Jcobbb666
 Freak  

Decyzja 24h

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.