Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Freak

"Czy lepiej być..." - Pytanie na dziś; 07/04/2026

Rekomendowane odpowiedzi

• UB Team CS 2
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

p4.png.76727971e920a31b0ee131d61acdc156.png.666ca71c20941499958eba915373afd2.png

Czy lepiej być sobą i być nielubianym, czy udawać i być akceptowanym?

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Udawać by być lubianym? Największa głupota obecnego świata, ludzie udają na siłę by przypodobać się potencjalnemu gronu odbiorców/znajomych zapominając kim byli naprawdę. Często i gęsto doprowadza to do depresji kiedy spróbują wypuścić cząstkę prawdziwego siebie przy innych.

Dlatego też uważam, że bycie sobą jest najlepsze, nie każdy musi mnie lubić itp. ważne żeby mi ze sobą było dobrze a reszta? Kogo to obchodzi :clueless:

• Uwielbiam 5
Opublikowano

Być sobą, bo nawet udając można być nielubianym, więc po co się wysilać.:200IQByczq:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Sobą 🤗

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Moderator
Opublikowano
2 godziny temu, L3o napisał(a):

Udawać by być lubianym? Największa głupota obecnego świata, ludzie udają na siłę by przypodobać się potencjalnemu gronu odbiorców/znajomych zapominając kim byli naprawdę. Często i gęsto doprowadza to do depresji kiedy spróbują wypuścić cząstkę prawdziwego siebie przy innych.

Dlatego też uważam, że bycie sobą jest najlepsze, nie każdy musi mnie lubić itp. ważne żeby mi ze sobą było dobrze a reszta? Kogo to obchodzi :clueless:

Bardzo dobrze napisane :jasperdrip:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Być sobą. Przynajmniej być szczerym :) A nie udawać kogoś, A w rzeczywistości jest się zwykłym fałszerzem.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Cyć sobą i być nielubiany, nie będę kimś na pokaz, żeby mnie ludzie lubili. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Sponsor
Opublikowano

Ci co mają mnie lubić, to i tak będą lubić jak będę sobą. Nie potrzebuję fałszywych przyjaciół, którzy będą utrzymywać ze mną kontakt, dlatego, że jestem kimś innym niż w rzeczywistości.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Lepiej być sobą. Udając kogoś, kim nie jesteśmy, budujemy relacje na iluzji a ta prędzej czy później pęka i boli bardziej niż brak akceptacji za bycie sobą

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Po co udawać kogoś innego nigdy tego nie zrozumiem. Kto ma mnie polubić to polubi

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.