Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Serwer:
    [CS2] MIRAGE #1
  • Nick:
    Dorianek
  • Imię:
    Dorian
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    1259763048
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    dorianek4
  • Staż na serwerze:
    2022
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chciałbym zostać administratorem, ponieważ spędzam na serwerze sporo czasu i zależy mi na tym, żeby panował tu porządek oraz dobra atmosfera.Często widzę sytuacje, w których przydałaby się szybka reakcja admina, a mając odpowiednie uprawnienia mógłbym temu szybko zapobiec
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Nigdy nie bylem adminem 
  • Znajomość komend administratora
    Słaba
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Cytat
Spoiler

Opublikowano

Jestem na nie. Brak doświadczenia, słaba znajomość komend, bardzo ogólne i mało przekonujące powody. Podanie napisane pobieżnie, bez konkretów. Wiek oraz brak obycia z rolą admina nie dają gwarancji odpowiedzialności, a sam  @ doria_n  nie pokazuje nic, co przemawiałoby za jego wyborem + przyjmowanie kolejnego takiego admina jest bez sensu.  :pepefat:

Opublikowano

Ja rozumiem że zawsze jest czas na nabycie doświadczenia, ale jest jedno zasadnicze ale. 

Masz 16 lat czyli przechodzisz powiedzmy hormonalny zawrót głowy, więc nie mam zamiaru potem użerać się z nastolatkiem.

Pozdrawiam.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.