Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Admin ONLY DD2
Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS 1.6] ONLY DD2
  • Nick:
    Karabinier
  • Imię:
    Jarosław
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM_0:0:26521331
  • https://steamcommunity.com/profiles/76561198013308390
  • https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:26521331
  • Status Prime
    Nie
  • Discord
    jaroslaw345
  • Staż na serwerze:
    25293 Minut=421h           https://www.gametracker.com/player/Karabinier/dd2.katujemy.eu:27015/
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Miałem nie pisać tego podania, bo ogólnie chłopaki z administracji dają radę, ale jednak czasem ich nie ma i robi się szambo. Ludzie wyzywają się na mikrofonie/czacie jakiś syf się toczy. Nagle się zapomina o celach mapy. (Nie wspomnę o cziterach, którzy tylko zmieniają steamid/ip i lecą dalej, ehhhh jak tak można... Także  chciałbym temu zapobiec piszac krótko.
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Byłem multi adminem i UBT na byłej sieci serwerów, która już nie istnieję. (około 3/4lata)
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Edytowane przez Karabinier
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na TAK

Doświadczenie

Staż

Pomocny

Ogarnia 

Szanowany bywalec serwera,wnosi sporo pozytywnej energii :D Część naszej społeczności Plus sporo ogarnia jeśli ktoś jest podejrzewany o cheaty tzn sprawdza demka interesuje sie tematem :) 

Jak najbardziej na TAK

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+ doświadczenie 

+ wiek

+ aktywność mikro/czat/u@

Widywany bardzo często, wprowadza fajną atmosferę, przyda się nam jestem na TAK

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Na nie:

-Brak dojrzałości jak na swój wiek

-brak kultury

-ciągłe krzyczenie na mikrofonie

• Przykro mi 2
Opublikowano

Jestem na wielkie tak

+ doświadczenie

+ wiek

+ aktywność

i ogólnie ogarnięty chłop 

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem tylko i wyłącznie za okresem próbnym, 2 tyg.

Spełniasz normy techniczne do podania, jednakże nie jestem pewien czy spełnisz normy jakie wychodzą z posady admina. (na+ wiek, staż czy aktywność), jednakże na minus również wchodzi kilka rzeczy:

- nadużywanie mikrofonu (i tutaj niby zabawnie, ale jako admin robienie syreny raczej już nie wchodzi w grę, tak kolokwialnie pisząc)

- negowałeś moją pracę kilkukrotnie jako zwykły gracz, nawet tłumaczenie otrzymałem kiedy mogę dawać kick'a a kiedy nie i abym się ogarnął (takie zachowanie nie gwarantuje bezstronności w ocenie jako przyszły admin),

Reasumując, z jednej strony piszesz o sobie jako o dawnym multi-adminie, z drugiej strony nie dajesz obrazu standardów jakie powinieneś wynieść jako doświadczony gracz, każdy popełnia błędy to naturalne, no ale chciałbym mieć poczucie że będę współpracował z ogarniętym gościem, a nie serwerowym ziomeczkiem. Dla mnie i wyłącznie okres próbny z zastrzeżeniem aby faktycznie Twoją pracę zweryfikować po tym czasie.

• Haha 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• KAT 1
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.