Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

jako współwłaściciel serwera DD2, postanowiłem znaleźć nowych OGARNIĘTYCH adminów na serwer, obecni admini nie znają się byt bardzo na rzeczy i nie są aktywni...

Znam Was wszystkich bardzo dobrze, więc wybiorę tylko elitę, która da przykład innym...

Wzór do podania

Nick:

Dlaczego Ty:

Steam:

Ile czasu spędzisz na serwerze:

Akceptujesz składki:

Na ten moment nie patrzę na ilość przegranych godzin

Opublikowano

Nick: Melon

Dlaczego Ty: Jestem aktywny wy tego nie widzicie bo pykam na GG+DM :D Adminem byłem nie raz i znam się na rzeczy :)

Steam: Melon :*  

Ile czasu spędzisz na serwerze: Zależy jaki mam dzień ale jak nawet mnie nie będzie na serverze to mogą pisać i wejdę :)

Akceptujesz składki: Tak :D

Opublikowano

Nick: drmz

Dlaczego Ty: Chcę pomóc clincowi

Steam: yest

Ile czasu spędzisz na serwerze: tak jak będzie tego wymagane

Akceptujesz składki: yop

Opublikowano

Nick: never.[t]

Dlaczego Ty: Chcę pomóc Ci w pilnowaniu serwera, ostatnimi czasy zdarza się że jestem aktywny bardziej w nocy więc to też będzie plusem. 

Steam: never.[t] l katujemy.eu

Ile czasu spędzisz na serwerze: Będę dopóki będziesz mnie potrzebował, długo  nie będę przesiadywał bo mam jeszcze 2 serwery do ogarnięcia przed odpałami, ale kilka razy dziennie postaram się wejść.

Akceptujesz składki: Ta. Składka jest osobna czy wliczona w składkach w strefie adminów?

Opublikowano

Gdy tylko wrócę pomogę przy serwie i dodam tyle że admini z tego serwera DD2 nie będą wliczani w dziennik aktywności w miesiącu Maj potem zobaczymy.

Opublikowano

Nick: jakis problem .?

Dlaczego Ty: Posiadam duże doświadczenie w adminowaniu. Byłam adminem na tym serwerze bardzo długi czas (u poprzedniej właścicielki :3). Nie było skarg. Znam AMXX, umiem odróżnić czita od skilla posiadam steama. Potrzeba adminów koniecznie na tym serwerze

Steam: STEAM_0:1:903000

Ile czasu spędzisz na serwerze: Teraz różnie miałam przerwę w cs ale myślę że na adminowanie poświecę więcej czasu

Akceptujesz składki: Mhmm

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.