Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez FoRinT, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Cyborg
  • SteamID:
    76561199508034874
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    05.03.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Szanowna Administracjo,

zwracam się z uprzejmą prośbą o rozpatrzenie nałożonej na mnie blokady na serwerze Mirage [#2] za rzekome korzystanie z VPN. Ban jest dla mnie dużym zaskoczeniem, ponieważ nigdy nie korzystałem z VPN ani żadnego oprogramowania zmieniającego mój adres IP.

Na moim komputerze nie mam zainstalowanych takich programów. Myślę, że może to być wina po stronie dostawcy internetu.

Zależy mi na uczciwej grze i przestrzeganiu zasad serwera, dlatego chciałbym wyjaśnić tę sytuację. Istnieje możliwość, że system błędnie wykrył zmianę adresu IP lub wystąpiła jakaś pomyłka.

Proszę o sprawdzenie logów oraz ponowne przeanalizowanie sprawy. Jeśli potrzebne są dodatkowe informacje z mojej strony, chętnie je przekażę.

Z góry dziękuję za poświęcony czas i rozpatrzenie mojego odwołania.

Z poważaniem
    Mateusz - Cyborg

obraz_2026-03-05_192906668.png

• Zasłużony
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Witam,

Z logów wynika, że 2 dni temu miałeś inne IP, niż masz teraz. Sprawdź dokładniej, być może Twój antywirus posiada funkcję VPN. W razie czego zapytaj dostawcy internetu o co chodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.