Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS2] MIRAGE #2
  • Nick:
    Cyborg
  • Imię:
    Mateusz
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    76561199508034874
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    1131891594816127036 / mateuszplcyborg
  • Staż na serwerze:
    około 60h
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Uważam, że jestem adekwatną personą na to, aby uzyskać role administratora serwera. Jestem osobą która jest bardzo aktywna oraz potrafi w poprawny sposób analizować zgłoszenia, czy nie łamią one regulaminu serwera. Jestem poważny, ale potrafie zażartować.

Co do słów sezamka, że nie znam swojego steam ID, to macie niżej, że rzeczywiście mam taki steam ID. Czas gry również jest niżej, bo podobno nie wiem, jak sprawdzać (screen z nickami również dałem, jakby sezamek nie widział, jak sprawdzić ostatnie nicki użytkownika). Chciałbym dodać również, że discord ID podaje się dla łatwiejszego odnalezienia osoby, a nie dla tego, że nie wiem jaki mam nick discord. Podałem to tylko i wyłącznie dlatego, że jest łatwiej, a nie ma napisane, że musi być nick. Z discord ID oznacza sie kogoś <@ID>. Inaczej mówiąc, na siłe wytykał mi błędy z jego niewiedzy

Dodatkowo duże doświadczenie nie jest tutaj wymogiem. Znanie css_ i sm_ to nie wymóg, a dodatek. Jako iż potrafie szybko się uczyć, to na spokojnie dam sobie radę.

Jestem osobą która chce pomóc na tym serwerze, aby inni administratorzy mogli też w spokoju załatwiać swoje sprawy prywatne. Byłem już na posadzie administratora na serwerach fivem (w fivem dalej jestem na niektórych serwerach i to niemałych), minecraft, csgo i nigdy nie byłem problematyczny. Potrafie działać w stresie i pod presją.

Pozdrawiam serdecznie

• Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Nie mam zbyt wysokiego doświadczenia. Byłem kiedyś administratorem na mniejszych projektach. Wiem, że tutaj się odnajdę i dam sobie radę, co myślę, że jest najważniejsze.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK

czas.png

Steam ID.png

Zrzut ekranu 2026-03-01 202647.png

Edytowane przez mateuszplcyborg
  • Haha 1
Opublikowano

Yo,

+Aktywność

+Wiek

+Staż

-Doświadczenie

Jestem za okresem próbnym.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Wow 1
Opublikowano

Cze,

Z plusow:

- aktywność 

- staż 

Z minusow: 

- doświadczenie 

- miałeś bana od consoli, nie wiem czy słuszny czy nie

Z plus/minus:

- kultura 

Na ten moment jestem na NIE

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Aktywność +

Wiek +

Staż +

Doświadczenie -

Ban od consoli -

Kultura +-

Jestem na raczej NIE

• Przykro mi 1
Opublikowano

Akceptuje na okres próbny. Zgłoś się do mnie na pv.

• Dzięki 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.