Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: @blaszkaBiceps

Nick podejrzanego: @-=byku=-
Rodzaj cheata:
WH/ESP
Data/Mapa: de_dust2
Serwer (mod): Only dd2, 22:50 17.05.2015
IP/SteamID podejrzanego: VALVE:2:0:0885265914  178.37.137.73

Dowody:

http://www37.zippyshare.com/v/etVnzznx/file.html

4:52 - pre fire

5:08 - ale refleks :o
5:48 - pre fire?
7:24 - wie. Nigdy wcześniej nie sprawdzał. :)
7:45 - 8:11 - widzi model CT na gali i ucieka z paką za skrzynki :D Następnie obserwuje model bardzo dokładnie :)
8:33-8:42 - ciekawe skąd wiesz, że gość na BS'a akurat pobiegł a nie na reklamę :P
10:18 - on już wie, że CT stoi za BS'em
11:06 - 11:11 - modelowo za CT na A, modelowo za CT na skrzynce. Perfekcyjna obserwacja ^^
11:47 - pre fire jak dla mnie
12:14 - 12:31 - mega dziwna sytuacja
13:31 - 13:35 - obserwacja modelu
14:44 - HE pod nogi
15:22 - model

Jak Wam mało to dodajcie sobie do tego poprzednie spalone demo :P

Do roboty lenie :)

@-=byku=- próbujesz się kryć, ale nie zawsze Ci to wychodzi. Co nie wyłapią screeny to pokaże demo
  • Lubię to! 1
Opublikowano

3:24 - na spowolnieniu widać, jak byku celuje na model po czym dynamicznie płynnym ruchem przerzuca celownik na lewą stronę drzwi, gdzie się już ustawia pod to, ze ct będzie przebiegać w tej płaszczyźnie.

3:33 - normalna akcja

4:35 - jeszcze zanim zobaczył ct przeniósł celownik na wysokosć modelu

4:49 - prefire, wątpię by po modelu broni wnioskował że należy oddać strzał, nawet jeśli to przy każdym takim strzale on zarzuca bronią.

5:09 - ewidentny prefire

6:22 - nie sprawdzał bs'a?

7:23 - nie wychodzi tak jak zawsze, teraz  nie idzie obok skrzynki i nie sprawdza tam gdzie zawsze, idzie wpół wcelowany w typa, ale jednak żeby nie było na przypał patrzy kątem oka na bs'a.

7:52 - nie patrzy na galę tylko od razu na ct. Słuchawki z nasa?

Dalej się rozpisywać nie będę, uważam że to co napisałem jest wystarczające ;)

@Uwaga: post był pisany w celu pomocy UBT, a nie spamu.

Opublikowano

4:52 - fakt. pre +b

7:34 - celownik idzie za modelem, mierzy wyżej niż wcześniej +b

11:07 - goni model, wie że ucieka +b

12:30 - nie pomyślałbym, że reload robi ziomek -/+b

13:35 - pewniak model -/+b

14:42 - wyjął he zanim usłyszałem gościa, że jest w anarchii, ale rzucił po -/+b

tyle z akcji, które są dziwne jak dla mnie

Opublikowano

Jak bede w domu zpbacze demko, czy te demko jest z wczoraj? Co siedziales na specu? Juz widze bo nickach w konsoli tak myslalem ze to Ty, ten bajceps i o ile sie nie myle mam demko z tej gdy jak sb nagrywalem ale nie jestem pewien wiem ze mam z kazdej wczesniejszej,
zobacze.

Dodam jeszcze, że skoro ktoś gra 5 lat wyżej i wie gdzie może kto kampić, ja wam powiem coś zacząłem grę na pewnej sieci gdzie tam przegrałem dobre 4 lata, potem miałem swoją sieć którą trzymałem 1,5 roku a wtedy sprzedałem bo był brak czasu, pisałem już to raz, potem miałem 2-3 miesiące przerwy poszedłem na inną sieć, gdzie przegrałem 6 miesięcy, po czym znalazłem się tu u was i gram od października jeszcze na tamtym forum... I tylko mapa i serwer only dd2 to juz znam jak własną kieszeń gdzie kto może kampić, gdzie są możliwe kampy i wgl, sprawdzam je zawsze czy to cos dziwnego?? Od razu cziter?? Albo jak ktoś słyszy że biegnie dany gracz nagle jest cicho znaczy że biegł i teraz sie skrada to co mam czekać wiadomo jak co poskanuje... Sprawdze czy aby na pewno jest, wiem w jakich wysokościach jest głowa aby skanować itd, ludzie ogranijcie sie, poza tym nie mam słuchawek za 20 zl (nie mam nic do ludzi co takie maja, każdy am takie jakie chce) ja mam roccat kave jeszcze jak kupowałem warte były 550zł , sa wyczulone i mega zajebiste, słychać najmniejsze tupnięcie, jestem sobie w anarchii a słysze w lewej sluchawce ze ktoś biegnie gala... Tak samo bedac na gali slysze jeszcze kroki jak biegnie z długiej w anarchie, ludzie prosze was ogarnijcie i pograjcie troche anie bo widzicie pare akcji gdzie ktos poskanuje wyjdzie z celownikiem na kogos bo tam byl to moja wina?? A co ja mma z celownikiem biegac w niebo patrzeć ?? Raz jeszcze powtarzam wiem gdzie kto moze byc i ze celownik jak biegne tam jest juz to nie moja wina, dziekuję reszte zostawiam tym co to ogarniaja, co maja pojecie na ten temat a nei ci co tylko wypisuja by mnie się pozbyc.

Ja wracam po 22 z pracy żeby nie było że nie "bronie sie w temacie" ja nie będę się bronił bo nie mma czego wiem jak gram i to mi wystarcza, jednak nie rozumiem co niektórych

Sorki edit, nie mam ale robie ON demko i jest to co było już rozpatrzone przez Dudnesa, z jakiej paki to samo demko?? ;)

http://www37.zippysh...nzznx/file.html

Opublikowano

Byku, twoja gra czysta nie jest. Zawsze maszinfo kto dzie jest i wirsz gdzie za ktorym rogiem jest przeciwnik. Na każdym demku masx przypalowe akcje, ubt powinien brac pod uwage wszystkie twoje akcje a nie tylko ta skarge

O ile pamietam miales sie od czegos odwolywac, blacklisted?

Opublikowano

Jako ubt moim obowiązkiem jest napisać swoją rozpiskę dema, ale nie mogę tego zrobić. Próbowałem playdemo oraz viewdemo i w momencie gdy demko ma się odpalić cs mi się kompletnie wyłącza bez żadnego komunikatu. Mógłbym spróbować odpalić je na ns'ie, ale nie sądzę by się powiodło, bo pewnie wymaga protokołu 48, a pozatym  non steam'a nie posiadam na komputerze nawet i szczerze nie mam zamiaru ściągać ze względu na różny syf na który można się naciąć. Moja ocena mogłaby pogrążyć lub oczyścić byka, a i nawet sam siebie bym upewnił czy słusznie walczyłem o to żeby w końcu mógł grać u nas normalnie, czy po prostu jest jednym z tych, których moim obowiązkiem jest utylizować z naszych serwerów. Zaraz specjalnie sprawdzę czy mam tak tylko z tym demem czy z innymi też tak będzie i wstawię tutaj. Niestety, nie mogę odpalić żadnego demka. Po wybraniu demka w viewdemo i kliknięciu play Cs bez żadnego komunikatu się wyłącza, tak samo jest z playdemo, gdy chciałem odpalić powyższe demko wpisując playdemo byk1705.dem było tak samo. Nie wyświetla się nic a nic, żadnego dźwięku, kompletne 0. Wygląda to tak, jakbym po prostu wpisywał quit w konsoli, ale ogólnie po pierwszym wyłączeniu cs'a (steam) zawsze wyświetlało mi  się te okienko, że teraz to i to jest za tyle i tyle. Specjalnie wyłączyłem steama, włączyłem na nowo, odpaliłem cs'a i spróbowałem z innym demkiem i było tak samo. Zwróciłem uwagę, na to że nie wyświetliło mi się te okno z obecnymi ofertami i zastanawiam się co może być powodem. 

Opublikowano

Witam. Proszę, aby nie zamykać tego tematu dopóki nie wypowie się reszta z UBT. Ekipa UBT proszę was, żebyście tutaj dali swoją rozpiskę, przedstawili swoje zdanie. Ja zrobię to jutro, ponieważ nie mam czasu na dokładne obejrzenie dema, i jeszcze lepsze jego rozpisanie.

PS. Dostałem info on miłej osoby, ze byku odpala. Wbiłem na serwer byku miał staty 8-0. Po 1 wspólnej rundzie już 10 (graliśmy 5vs5). Lecz kiedy zszedłem na spekta jego staty zaczęły drastycznie spadać aż do 10-6 :) Hmm to tak jakby z myszki przerzucił się na touchpad. Ale mniejsza, nagrałem bardzo krótkie demo jego gry. Z resztą zobaczcie sami: Jest to 2 demo w tym temacie, które proszę, abyście obejrzeli i wzięli pod uwagę.

http://www9.zippyshare.com/v/mHgQ6OAZ/file.html

• Lubię to! 2
Opublikowano

Dla mnoe to jest smieszne, czlowieku a ja mam sie domyslac ktp ty? ;) ogarnij. Nagralem niejedno demko jak gram to co tam jest tez cos ukryte? Zastanow sie.

Opublikowano

Niestety nie mam czasu dla tego byku, ale cóż taki mój obowiązek także zaczynam z moim werdyktem :)

Dla mnie ta osoba ewidentnie się odpala, wie kto jest adminem więc jak widzi to nagle mu nie idzie gra wielokrotnie to zauważyłam :) po prostu tyle demek jest na jego osobę, po za tym bany na steamie mówią za siebie że nie gra w porządku dla mnie ten Pan już dawno powinien być zbanowany.

CZASY:

4:51

5:51

7:30 - 7:34

niestety to zbyt za mało by go zbanować, aczkolwiek ja już będę go miała na oku rączka kobiety jednak to jest to (żarty żartami) :P

po za tym próbuje się kryć, aczkolwiek mierzy szybciej niż widzi info od Boga mrr, beke mam z jego komentarza że ma takie słuchawki że będąc na gali słyszy osoby w anarchii :) po za tym info na steam / ts czy innym komunikatorze powinno być dla mnie karane. :)

Opublikowano

Ogólnie przyjęta zasada, chociażby na blacklisted jest taka.

2-3 czasy wystarczają. Jakby nie patrzeć na to demo czy to z wcześniejszego mojego tematu widać jest ewidentnie, że byku odpala. Skoro na SSach nic nie było widać a na demie jest to nawet się nie ma nad czym zastanawiać.

@-=byku=- jestem ciekaw tych słuchawek, bo jeszcze takich nie widziałem xD :D

@gtx pora na Twoją ocenę :>

Opublikowano

Chciałbym się udzielić w tym temacie.

Każdy gracz, którego ja na innych serwerach banowałem miał tzw ''słuchawki''.

Co potem okazało się, że to było odpalanie i offanie wh. :)

Byku próbuje się bronić. Ja bym dał mu jeszcze jedną szanse. Tylko mieć na niego oczko.

To tyle ode mnie. :) 

Opublikowano

Ogólnie przyjęta zasada, chociażby na blacklisted jest taka.

2-3 czasy wystarczają. Jakby nie patrzeć na to demo czy to z wcześniejszego mojego tematu widać jest ewidentnie, że byku odpala. Skoro na SSach nic nie było widać a na demie jest to nawet się nie ma nad czym zastanawiać.

@-=byku=- jestem ciekaw tych słuchawek, bo jeszcze takich nie widziałem xD :D

@gtx pora na Twoją ocenę :>

Proszę o to te twoje ciekawe słuchawki, coś jeszcze??? ;/ I się nie odpalam, cały czas tak samo gram mam na to dowody w postaci demek, a jedno już dałem...

Link do słuchawek i poczytajcie sb o nich troche ;)

rocat.jpg

http://www.redcoon.pl/B590475-Roccat-Kave-XTD-51-Digital_Zestawy-s%C5%82uchawkowe?refId=ceneo

Opublikowano

@-=byku=- riki tiki z ameryki... ;) Na słuchawkach z biedronki @Pingwin 7 gra a tak dobrze jak Ty nie słyszy :D

4 dni od wrzucenia dema... jaki werdykt?

Mnie nie interesuje kto co ma, ja mam takie i słyszę i to już nie mój problem ;)  Jak będzie to na pewno bedzie napisane, nie gorączkuj sie ;)

Opublikowano

Mnie nie interesuje kto co ma, ja mam takie i słyszę i to już nie mój problem ;) Jak będzie to na pewno bedzie napisane, nie gorączkuj sie ;)

Zdania podzielone. Ja uwazam ze byku powinien grac na katujemy. Moze i niektore akcje sa spalone naszym zdaniem ale on tez ma doswiadczenie. Ile razy kogos nazywaja cziterem bo lepiej gra od nich? Nie ma tam modelowych akcji, gdyby byla jakas to zupelnie inaczej bysmy patrzyli na ta sprawe. Moze i jest tak w przypadku byka - jest on bardziej doswiadczony od nas i mozna by od niego sie uczyc? Zapraszam wszystkich na zlot, wypijecie po kielichu i bedziecie sie kochac. Nie wiem czy gra czysto czy nie, ale jak nie macie pewnoscico do jego gry to poczekajcie na dowody. Dajcie mu grac, robcie demka i go nie banujcie. Skoro odpala to kiedys sie spali. A jak on gra dobrze to sie od niego uczcie a nie pozbywajcie. A latte tez jest oskarzany o czity, to czemu nie robiliscie demek? Dajcie juz spokoj byku, niech gra a wy go nagrywajcie moze z tego ladne fragmovie wyjsc :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zdania podzielone. Ja uwazam ze byku powinien grac na katujemy. Moze i niektore akcje sa spalone naszym zdaniem ale on tez ma doswiadczenie. Ile razy kogos nazywaja cziterem bo lepiej gra od nich? Nie ma tam modelowych akcji, gdyby byla jakas to zupelnie inaczej bysmy patrzyli na ta sprawe. Moze i jest tak w przypadku byka - jest on bardziej doswiadczony od nas i mozna by od niego sie uczyc? Zapraszam wszystkich na zlot, wypijecie po kielichu i bedziecie sie kochac. Nie wiem czy gra czysto czy nie, ale jak nie macie pewnoscico do jego gry to poczekajcie na dowody. Dajcie mu grac, robcie demka i go nie banujcie. Skoro odpala to kiedys sie spali. A jak on gra dobrze to sie od niego uczcie a nie pozbywajcie. A latte tez jest oskarzany o czity, to czemu nie robiliscie demek? Dajcie juz spokoj byku, niech gra a wy go nagrywajcie moze z tego ladne fragmovie wyjsc :)

Ty nie wiesz co piszesz ziomek.

kilka postów wyżej w rozpisce napisałeś "3:24 - na spowolnieniu widać, jak byku celuje na model po czym dynamicznie płynnym ruchem przerzuca celownik na lewą stronę drzwi, gdzie się już ustawia pod to, ze ct będzie przebiegać w tej płaszczyźnie." Najpierw piszesz, że modelowe teraz, że nie. Się zdecyduj.

Opublikowano

Ty nie wiesz co piszesz ziomek.

kilka postów wyżej w rozpisce napisałeś "3:24 - na spowolnieniu widać, jak byku celuje na model po czym dynamicznie płynnym ruchem przerzuca celownik na lewą stronę drzwi, gdzie się już ustawia pod to, ze ct będzie przebiegać w tej płaszczyźnie." Najpierw piszesz, że modelowe teraz, że nie. Się zdecyduj.

Wyraźnie napisał "Moze i niektore akcje sa spalone naszym zdaniem ale on tez ma doswiadczenie. Ile razy kogos nazywaja cziterem bo lepiej gra od nich?" teraz Ty wywnioskuj o co chodzi ;) pozdrawiam, i nie spamować jutro wypowie się tutaj Dudnes.

Opublikowano

Dobra widzę ze nikomu się nie chce dlatego ja to zrobię........ 

http://www71.zippysh...xYQCg/file.html 1 Demko Blaszki na byka daje je tu po to żeby potem nie było wymówek że za mało dowodów na jego odpalanie a o to czasy z tego demka:

5:41 Doskonale wie gdzie jest przeciwnik +

5:52 Doskonale wie gdzie jest przeciwnik ;o A ja tam nic nie widzę pewnie nie tylko ja ^.- +

7:28  +/- to jedyne co widzę xD

9:08 Zbyt szybka reakcja +

9:15 +/- 

A tutaj demko z tego tematu:http://www37.zippysh...nzznx/file.html

5:08 Doskonale wie gdzie jest przeciwnik +

7:30 Gra Modelowe +

10:18 Doskonale wie gdzie jest przeciwnik +

11:7 Doskonale wie gdzie przeciwnik +

To tylko moje zdanie....

Najlepsze że jego jedyna linią obrony jest to że ma tam jakieś doświadczenie bo ileś tam lat grał...... Sranie w Banie pewnie już wtedy odpalał i teraz mu tak dobrze z tym idzie no ale jak to się mówi PADŁA KOSA NA KAMIEŃ ;] Muchy byś bez tego nie zabił.... A z tymi słuchawkami to się tylko ośmieszyłeś ja rozumie ze można miec zajebiste słuchawki ale bez przesady......

Opublikowano

Dobra widzę ze nikomu się nie chce dlatego ja to zrobię........ 

http://www71.zippysh...xYQCg/file.html 1 Demko Blaszki na byka daje je tu po to żeby potem nie było wymówek że za mało dowodów na jego odpalanie a o to czasy z tego demka:

5:41 Doskonale wie gdzie jest przeciwnik +

5:52 Doskonale wie gdzie jest przeciwnik ;o A ja tam nic nie widzę pewnie nie tylko ja ^.- +

7:28  +/- to jedyne co widzę xD

9:08 Zbyt szybka reakcja +

9:15 +/- 

A tutaj demko z tego tematu:http://www37.zippysh...nzznx/file.html

5:08 Doskonale wie gdzie jest przeciwnik +

7:30 Gra Modelowe +

10:18 Doskonale wie gdzie jest przeciwnik +

11:7 Doskonale wie gdzie przeciwnik +

To tylko moje zdanie....

Najlepsze że jego jedyna linią obrony jest to że ma tam jakieś doświadczenie bo ileś tam lat grał...... Sranie w Banie pewnie już wtedy odpalał i teraz mu tak dobrze z tym idzie no ale jak to się mówi PADŁA KOSA NA KAMIEŃ ;] Muchy byś bez tego nie zabił.... A z tymi słuchawkami to się tylko ośmieszyłeś ja rozumie ze można miec zajebiste słuchawki ale bez przesady......

Co bez przesady?? Słuchawki są dla ludzi i ty mi zabronisz abym takie miał? ;) sorki mówisz uchy bym niby bez "wh" nie zabił, to skąd mam nagrane demo jak gram?? Ogarnij się i popatrz troszeczke ;) Jestem czysty i dajcie mi spokój.

Masz to twoje "bys muchy nie zabił" ;)

http://www38.zippysh...gUWw6/file.html

Opublikowano

Jak dla mnie oskarżony powinien mieć zakaz wypowiadania się w tym dziale. To jest śmieszne, słuchawki w których słyszysz ludzi z respa TT na B (przykładowo). Stary jak mi takie kupisz i udowodnisz, że tak działają funduje Ci bilet na Syberie. Czekaj kuźwa cierpliwie na werdykt, a nie na każdą rozpiske lub argument, który by Cię w jakiś sposób pogrążał lub świadczył o twojej nie czystej grze,  odpisujesz broniąc się swoimi śmiesznymi słuchawkami. Ja mam beke z tych słuchawek :D Hahahaha zaraz pojawi się i moja rozpiska i co znowu słuchawki?

Opublikowano

Zobacze jeszcze raz spam i lecą warny nie + 1 tylko +2 Rozpisaliście demko to czekajcie na werdykt. Który zostanie wydany przy naradzie administracji, sam onejrzę demko bardzo dokładnie 25 maja !

• Legenda
Opublikowano

7:24 - Widać kolesia jak się wchodzi na gale     / b-

7.45 - Słychać kroki    /b-

8.33-8.42 - Gracze przeważcie uciekają na bs'a, sam tak zawsze robię jak gram w CS:GO  /b-/+

10:18 - Widać było jak zeskakiwał to byku od razu się przygotował do strzału     /b-

11.06-11.11 - Zawsze sprawdza się miejsca, gdzie przeciwnik może być   /b-/+

11.47 - W zwolnionym tempie wszystko widać jak koleś wybiega. /b-

Wystarczy by stwierdzić, że byku nie czituje. 

Ponadto poprosiłem byka o nagranie demka ze swojej gry, które wam daje pod tym linkiem - http://www4.zippyshare.com/v/dUibdaH2/file.html

Pewnie jak je włączycie to 6:30 zaraz powiecie, że WH bo skanem kolesia zabił :) A jak widać byku nic nie ma. 

Dalej jest więcej takich akcji co wam się mogą wydawać, że byku ma wh, a go jednak nie ma. 

Dla mnie są to wystarczające dowody na to, że byku nie czituje, a od was według mnie, należą mu się przeprosiny za nie słuszne oskarżenia. 

Pozdrawiam martini

• Lubię to! 1
Opublikowano

A co tu do fodania bylo tyle czasu otwarte i co, teraz jak napisal to od razu znowu otwierane?! Bez sensu, najpierw mowia ze czekaja na werdykt i wgl a tu teraz co... od samego poczatku jak bylo po 3 dniach nikt juz nie pisal do dnia wczirajszego a teraz nagle chca znpwu plakac, malo ze dowody macie w postaci ze nagralem demko?! :o omg...

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.