Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Ix7FPrv.png

Jaki zapach wywołuje u Ciebie tak silną niechęć, że samo jego wspomnienie sprawia, że robi Ci się niedobrze?

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Raz na kacu, robiłem wątrobę wieprzową, Myślałem że padnę. Od zapachu i widoku,ścinającej się  krwi . Dodam że na codzień nie mam tak. Po prostu raz tak miałem :D

• Lubię to! 5
Opublikowano

Zapach podczas sekcji zwłok :crying:

• Lubię to! 5
  • Haha 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Zapach pleśni która powstała w pudełku po kanapkach leżącym gdzieś w szafie przez 2 miesiące 

• Lubię to! 4
  • Haha 3
  • Admin ONLY DD2
Opublikowano

Odór codziennego magazynu w pracy xddd

Nie no żartuję, smród z bimbru jak warze hahaha Muszę se jakieś dobre zapachy kupić podczas procesu, polecacie może jakieś dobre kadzidło, świeczki czy cos co jest intensywne i maskuje zapach?

• Lubię to! 5
Opublikowano

Śledzia hahahah

• Lubię to! 4
Opublikowano

Więc mój wujek kiedyś chciał zrobić ośmiornicę, a że nigdy tego nie robił, to zrobił źle i w trakcie gotowania śmierdziało na całe mieszkanie tak, że nawet pies wyszedł na dwór, ale on i tak mówił, że tak ma być, dopóki nie spróbował. Wtedy stwierdził, że pies na pewno zje. Pies po dostaniu całej ośmiornicy, zamiast ją jeść, uciekł. Więc ten zapach sprawia i będzie sprawiać przez całe moje życie, że będzie robić mi się niedobrze.

• Lubię to! 1
  • Haha 5
Opublikowano (edytowane)

kiszone śledzie. 

@ Fatima mamy podobnie :dogeKEK:

Edytowane przez MONTE 420
  • Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Dla niektórych to rarytas, a ja nie tknę nigdy.... FLAKI 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.