Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Zemloshi
  • SteamID:
    nie pamiętam
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    Dope
  • Data:
    23.01.2026
  • Mapa:
    d2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Dostałem bana na mikro na 3 dni, bo puszczałem muzykę.. ( Leciała mi z telefonu... w tle ) Jeśli znajdzie się jakikolwiek gracz ( poza adminem ), któremu to przeszkadzało, to spoko uchylę głowę . Ale w trakcie rozgrywki nic nie puszczałem, jedynie jak padłem , i w momentach żeby nikomu nie przeszkadzać.
Opublikowano (edytowane)

Zacznijmy od tego, że nie tylko mi to przeszkadza wielokrotnie ludzie do Ciebie piszą żebyś wyłączył muzykę w tle, która leci skoro tak mówisz z telefonu, a brzmi po prostu jakbyś puszczał ją z głośnika.

W trakcie rozgrywki nie puszczasz muzyki? Oczywiście jest to kłamstwo z twojej strony, nie raz zwracałem ci uwagę i nie raz dostawałeś ode mnie mute. Padając, czy mówiąc przykładowo, jaki bs idziemy albo prowadzisz jakaś luźną rozmowe w trakcie trwającej rundy słychać twoją muzykę w tle, przez co ograniczasz słyszenie graczy z przeciwnej drużyny czym utrudniasz po prostu grę.

Ostatnio coś pisałeś i tu szkoda, że nie zrobiłem screena z twoich słów jak ty to ująłeś "na razie muzyki nie puścisz dopiero wieczorem spokojnie adminów coraz mniej". Wchodzę ostatnio na serwer pyta się również ktoś "Zemloshi robisz dzisiaj dyskoteke?", "Zemloshi Dj" itd itd. Byłeś zgłaszany przez komende /zgłoś że puszczasz muzykę.

Może skoro uważasz, że twoja muzyka w tle, nawet podczas tego jak nie trwa runda już nie żyjesz nikomu nie przeszkadza podczas luźnych rozmów tych którzy już nie żyją? To może zróbmy tak niech każdy sobie z telefonu puści muzykę gdzieś z boku i włączy swoje mikrofony, ciekawe czy wtedy będzie się tak łatwo dogadać. Nikogo nie obchodzi jakiej muzyki słuchasz może są jakieś wyjątki, ale jeśli chcesz się pochwalić czego słuchasz polecam ci odpowiedni dział ma forum.

Temat z twoją muzyką ciągnie się od dłuższego czasu, sam to przyznaj i przyznają to ludzie na serwerze, może nawet któryś z adminów obecnych, bądź wcześniejszych.

Zauważ, że masz ode mnie jedynie tylko jednego bana na 5 min, ponieważ jesteś stałym graczem i nie chcę Cię wyrzucać z serwera tracąc przy tym graczy więc jesteś notorycznie mutowany.

Co do bana 3 dniowego, tak sobie po prostu kliknąłem. Prawda jest taka, że mute na serwerze działa na zasadzie: ja dam ci mute, a ty wyjdziesz sobie z serwera, wejdziesz jeszcze raz i już mute nie masz. Dzisiaj prosisz o to bym Cię odmutował więc ci odpisałem że mute nie masz i taka jest prawda co widać na screenie. Sam oczywiści ręką nie musiałem nawet ruszyć żebyś został odmutowany.

zemloshi.png

Screenshot_20260125-033851~2.png

Edytowane przez DOPE
  • Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.