Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Serwer:
    [CS 1.6] COD 301 LVL
  • Nick:
    Jisah
  • Imię:
    Radek
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    https://steamcommunity.com/id/JestRuski/
  • Status Prime
    Nie
  • Discord
    .jisah
  • Staż na serwerze:
    Sporo czasu, różne nick + non steam (Aktualnie konto steam) odzyskałem po 5 latach, było skradzione przez ruskiego
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Powróciłem do gry, byłem administratorem/opiekunem/właścicielem serwerów w dawnych latach, jestem skłonny wrócić i mieć świetną zabawę oraz pilnować porządku na serwerze. Aktualnie zrezygnowałem z funkcji wyższego administratora na serwerze metin2.
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Wysokie, pomimo wrócenia do gry po kilku latach dalej pamiętam wszelkie komendy administracyjne
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
  • Haha 3
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

4h aktywności, oczywiście, że na nie. Jeśli twierdzisz, że grasz na różnych nickach to jakich? bo raczej wiekszość gra na jednym gdy chce ubiegać sie o admina by gracze go znali. 

• Lubię to! 2
  • Inwestor
Opublikowano

Samo podanie nie jest złe, ale niestety na pierwszy rzut oka, brak zapoznania się z wymaganiami ogólnymi jeśli chodzi o niektóre kryteria, co w pierwszej kolejności jest podstawą żeby przejrzeć je wszystkie i przeanalizować. Jak już składać podanie, to niech będzie wartościowe, przemyślane. Na moje to dokładanie niepotrzebnych obowiązków, by dodatkowo zajmować się weryfikacją podań, które od początku nie spełniają podstawowych kryteriów. 

Minimum 10 postów na forum, pomimo posiadania konta od dawna to jednak brak jakichkolwiek postów i 30 godzin spędzonych na serwerze to absolutna podstawa a na GT ledwo co widnieje przegrane 5h - bez tego tak naprawdę nie ma sensu składać podania. Osobiście nie widziałem Cię ani razu na serwerze. Pograj trochę, wdróż się, daj się poznać innym, pokaż, że naprawdę Ci zależy.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.