Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ZawodowyKolarz69
  • SteamID:
    ID Steam: 76561198404635881
  • Serwer:
    5VS5
  • Data:
    25.12.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

witam ponownie szanowna administracje, dzisiaj porzychodze z kolejna sprawa permanentnego bana na serwerach spolecznosciowych katujemy.eu. Wczoraj zostalem zbanowany przez uzytkownika znikey za podszywanie sie pod niego na serwerze 5v5mirage#1, do czego przyznaje sie w 100%. Znikey wymierzyl kare sprawiedliwosci na tydzien zgodnie z regulaminem serwera, lecz administrator Lanek (przepraszam jesli jestes wazniejszy w hierarchi niz admin juz sie nie moge z wami polapac) wymierzyl mi kare permanentnego bana (kolejnego), uwazam to za nieporozumienie. Wydaje mi sie ze Lanek mogl miec zly dzien lub cos innego sie stalo w jego zyciu co moglo zmienic zdanie na temat mnie jak np wczorajsze podania. Lanka argumentem na permanentne zbanowanie mnie na serwerze jest moje wczorajsze odwolanie mowiac prosciej ma juz mnie dosc. Poprosilbym o rozpatrzenie mojego odwolania i zainicjowania wspolpracy ze mna.

Pozdrawiam

ZawodowyKolarz69

Opublikowano (edytowane)

Witam:mmeowdy_hi:

Tak jak wspominasz dostałeś bana za podszywanie sie, na co mamy oczywiście dowody. Pomijając fakt ze wpisalem ci 168m(policzyłem h) co wyszlo 2h z hakiem, zamiast 10 080m co daje tydzien, a nie 2 z hakiem. 

image.thumb.png.65c341d607687342ce25995968e8c56d.png

Zrzut ekranu 2025-12-25 220007.pngimage.thumb.jpeg.03bbeaef1d62dd2ff935450768d7aac8.jpeg

Po skontaktowaniu sie z @ Lanek  dostałem informacje zwrotną na temat twojego perm muta/gaga, którego mamy tutaj  i opis calej sytuacji :

https://katujemy.eu/topic/83637-odwolanie-od-kary-zawodowykolarz69-5vs5-2/

Patrząc na twoje sb moim zdanem kara słuszna:
image.thumb.png.161b6a5e74eac413092a6fbb93e24984.png

Idąc dalej tą drogą lanek postanowił nadać ci permbana za działanie na szkode serwera. Kara, która jest adekwatna do twojego zachowania na serwerach naszej sieci. Już wielokrotnie rozmawiałem z moimi  juz nieaktualnymi adminami, że przydałoby się zrobic z tobą porządek, co w koncu się udało po bardzo długim czasie. Ciągłe wyzwiska i prowokacje graczy aż w końcu no niestety trafiłes najpierw na @ Okular__  potem na mnie i koncowo @ Lanek . Moim zdaniem nie ma tu możliwości unmute oraz ub, poprzez twoje wielokrotne łamanie regulaminu sieci. Wielokrotnie dostawałeś muty/gagi na 30m/1h/2h/3h i nikt dalej nie zajechał lecz na ciebie to nie działało i dalej obrażałeś graczy tak samo jak mnie na u@, za co dostałes bana na 5m.image.thumb.png.d481f8414b64415678c8941d979566d1.png

Dziękuje:jasperfak:

Edytowane przez zNikeyyy
  • Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.