Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ZawodowyKolarz69
  • SteamID:
    ID Steam: 76561198404635881
  • Serwer:
    5VS5 #2
  • Data:
    24.12.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

Wasza Ekscelencjo

przychodze z dosc nietypowym swiatecznym prezentem ktory otrzymalem od administracji katujemy.eu (niewyksztalconych unemployed uczacych sie na swoich bledach).

Przychodze z zazaleniem poniewaz podczas grania na serwerze mirage 5v5#2 zostalem ponizony jak i ukarany w bardzo nieprzyjemny sposob, przywitalem sie z moim dawnym znajomym Benkiem administratorem 5v5#2 ktory udawal ze jestem dla niego nikim i nazwal mnie nonamem i zrobilo mi sie przykro i poniosly mnie nerwy zaczalem dyskutowac na chacie z benkiem i do rozmowy dolaczyl nieproszony administrator gracz o nazwie Scared?, ktory postawil sie w obronie swojego kumpla z administracji benka uzywajac wulgarnych slow mowiac grzeczniej ze za duzo gadam itp i potem poszly ciezsze i silniejsze slowa z jego niewyparzonej buzi!!!!! Po tej sytuacji ucichlem na jakas chwile ale na serwer wszedl gracz (nie administrator) z swiezo kupionym kontem ktore bylo zhackowane na paltformie steam jak i gracz uzywal nielegalnego oprogramowania tak jak znany pro player Forsaken( word.exe type shii...) poinformowalem na chacie ze ten gracz uzywa nielegalnego oprogramowania lecz jak i Benek jak i Scared napisali mi ze spoko niech se gra i oszukuje ze ich to nie obchodzi wiec uzylem gwary wieziennej wobec ich strony za to ze nie pilnuja swoich obowiazkow bedac administratorami po czym po skonczonej grze na nastepny dzien dowiaduje sie ze zostalem na zawsze odlaczony od komunikacji na serwerach katujemy z czego chce zglosic skarge na tych adminsitratorow i zazalenie za czyny ktore zostaly wymierzone w moja strone. Chcialbym sie porozumiec z tymi administratorami i uslyszec ich historie ktora moze nie trzymac sie kupy poniewaz 2v1 to banda lysego.

Z powazaniem ZawodowyKolarz69

Merry Christmas!!!!!

Merry christmas typography with santa hat for holiday celebration | Premium  Vector

Opublikowano (edytowane)

Witam, uważam, że perm na vc+chat był adekwatną karą za Twoje wybryki. Otrzymałem wiadomość od Benq'a, która zawierała opis twoich nieodpowiednich czynów m.in. to, że wyzywasz, prowokujesz itp. Zostało to poparte dowodami - ss'y, ale jeszcze, żeby się upewnić i nie podjąć złej decyzji przekazałem wiadomość Benq'a do opiekuna serwerów, czyli Lanka. Razem z Lankiem ustaliliśmy, że taka kara jest odpowiednia z uwagi na to, że w momencie dodawania kary miałeś aż trzydzieści dwie blokady (vc/czat) oraz z wcześniej wspomnianych dowodów od admina.

Edytowane przez Okular__
  • Zasłużony
Opublikowano

Witam,

Zastosowanie wobec Ciebie "perm mute" i "perm gag" było jak najbardziej zasadne, z racji na Twoje zachowanie i ogólną ilość czasowych blokad, które nie przyniosły skutku. Słusznie zostałeś odizolowany od komunikacji na naszych serwerach i jedynie dziwie się, że nie stało się to wcześniej.

Natomiast admini mogliby jednak nie wyskakiwać z tekstami typu "cry more" i sam uważam, że komunikacja między graczem a adminami tutaj zawiodła po obu stronach, co jednak nie zmienia faktu, że nie ma tu żadnych wątpliwości w stosunku do słuszności nadanych Tobie blokad. Wątpliwości w stosunku do zachowania samych adminów możesz przedstawić w odpowiednim dziale: https://katujemy.eu/forum/2447-skargi/ tam też będziesz mógł wysłuchać wyjaśnień adminów na temat ich zachowania.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.