Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, z tej strony Oliwier, lat 21, 1.80m wzrostu, sigma z wyglądu, 44 w lapie. Przybyłem tutaj z nieistniejącej już jakiś czas sieci, która w pewnych aspektach byłą podobna do tutejszej :D 

Z zawodu jestem mechanikiem, ale specjalizuje się w rzeczach tunerskich i nie tylko. Hobbistycznie tworzę grafiki komputerowe (szeroki zakres), trenuje Boks i k1, chodzę na siłkę, aby móc w stu procentach wykorzystać potencjał ludzkiego ciała i kocham wszelakiej maści zwierzątka. Jestem sympatyczny, rzadko wybuchowy, ale niezbyt kulturalny ;c. W cs'ka gram od przeszło 10 lat, może i trochę dłużej. Mam na swoim koncie parę wygranych lanów jak i ppl'i. Teraz już niezbyt mnie pociąga gnicie przed komputerem, ale w wolnym czasie lubię, wrócić do starych czasów i porozdawać parę konkretnych głów :D

Pozdrówki i życzę wesołych, bezpiecznych, zdrowych oraz przede wszystkich szczęśliwych świąt spędzonych z najbliższymi :D

Conor Mcgregor Mma GIF by UFC

• Lubię to! 3
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.