Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Serwer:
    [CS2] MIRAGE #4
  • Nick:
    forven
  • Imię:
    Konrad
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    76561199003234809
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    forven
  • Staż na serwerze:
    Długo tu grałem, może nie w ostatnim czasie ale długo, ponieważ samo konto na forum mam od 3lat, więc bujałem się po tych serwerach katujemy różnych i przez długi okres czasu.
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Ponieważ nikt na ten serwer nie aplikuje podania a wracając na serwer po dłuższej przerwie przez ostatnie 2 dni spotkałem się z cheaterami, którzy bezkarnie skakali po serwerze na spinbocie czy innym wspomagaczu typu wh.
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Samo konto na forum posiadam 3lata, na serwerach katujemy grałem bardzo długo choć pewnie wielu graczy, którzy aktualnie grają mogą mnie nie kojarzyć pewnie przez fakt, że grałem dawno temu i w późniejszym czasie zrezygnowałem z serwerów społeczności.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK

/ps aktualnie grając przez 30 minut spotkałem dwóch cheaterów bezkarnych z aimbotem.

Opublikowano

Pierwszy raz widzę Cię na serwerze. Masz przegrane 312 minut, grałeś 2 dni (za mała liczba godzin). Nic nie napisałeś o znajomości komend ani o tym, czy byłeś kiedyś adminem (brak doświadczenia). Na serwerze mamy dużą ilość administracji. Jeśli trafiłeś na cheatera, to mogło się tak zdarzyć — admin to też człowiek, ma pracę/szkołę i swoje życie nie będzie 24/7.

Jestem na NIE

Opublikowano

Moze raz go widzialem na serwerze , niewydaje mi sie zeby nam pomogl na serwie , pograj troche wiecej i sie zastanow jeszcze raz . Jestem na NIE

Opublikowano

Bardzo niska aktywność co jest na minus. brak doświadczenia jest też na minus ale wiadomo to można zawsze nabyć.

powód tego że ccesz zostać aministarorem nie jest zbytnio przekonujący.

Jestem na NIE

jak spotykasz cheatera zawsze możesz zgłosić gracza i jeżeli jest admin wolny to zareaguje na zgloszenie gdyż jak wspomniał sanderka administracja też ma swoje życie prywatne

Opublikowano (edytowane)

Wszystko zostało napisane gracza w ogóle nie kojarzę jestem na NIE

Edytowane przez xxxxz
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.