Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ilu jest graczy teraz? Powiedzmy, że 3567, to ja będę 3460 ;) Zawsze są gorsi, nie jestem sam

Opublikowano

Szczerze po ponad miesiecznej przerwie można powiedzieć od DD2 gram od 4 dni + na leżąco bo jak wiemy mam nogę pękniętą którą muszę trzymać na wyciągu. Lecz od jutra najprawdopodobniej wrócę do gry na siedząco i będę mógł skupić sie na powrocie do TOP 15 tak jak to było kiedyś. 

Mój obecny rank 19

Opublikowano

Danio, z tego co widziałem na serwerze nie powinieneś mieć większych problemów ze wbiciem się do top 15 ;) Praktycznie zawsze otwierasz, jakieś banie Ci wchodzą i widać, że myślisz podczas rozgrywki :D Ja teraz uczę się grać awp na jakimś lepszym poziomie niż średni także też będę celował w topkę :P

EDIT:

gtx - ostatni będą pierwszymi ale mi się wydaje, że chyba nie jest aż tak źle ;)

Opublikowano

CS:GO też się liczy? W takim razie serwer Only Mirage, staż na nim mam mały, ale 6 albo 7 w rankingu. Na tym serwie jest strasznie mało graczy, którzy potrafią coś ustrzelić :D (bez hejtuff pls)

Opublikowano

Danio, z tego co widziałem na serwerze nie powinieneś mieć większych problemów ze wbiciem się do top 15 ;) Praktycznie zawsze otwierasz, jakieś banie Ci wchodzą i widać, że myślisz podczas rozgrywki :D Ja teraz uczę się grać awp na jakimś lepszym poziomie niż średni także też będę celował w topkę :P

EDIT:

gtx - ostatni będą pierwszymi ale mi się wydaje, że chyba nie jest aż tak źle ;)

Jeśli chodzi o twoją grę na pewno dostaniesz się do Top 15, jesteś osobą z którą bardzo dobrze się gra w Teamie i cieżko w przeciwnych drużynach można z tobą robić dobre i przemyślane rozkminy :D

Opublikowano

Chłopaki z wami w cs go mogę pograć w weekend i postrzelać jakieś głowy :) Właśnie jakie macie rangi ? Może byśmy pograli matchmakingi ? 

Koczan - widzę, że nieźle ogarniasz :d

Szybki Ninja - może za dużo skanujesz i to Ci zaniża statystyki i przez to ranking :D

Ibe - tak szczerze to nie zasługujesz na topke xD nie no tak na poważnie to z tego co widziałem też coś tam potrafisz strzelać ;)

Opublikowano

Chłopaki z wami w cs go mogę pograć w weekend i postrzelać jakieś głowy :) Właśnie jakie macie rangi ? Może byśmy pograli matchmakingi ? 

Koczan - widzę, że nieźle ogarniasz :D

Szybki Ninja - może za dużo skanujesz i to Ci zaniża statystyki i przez to ranking :D

Ibe - tak szczerze to nie zasługujesz na topke xD nie no tak na poważnie to z tego co widziałem też coś tam potrafisz strzelać ;)

Szeeryf jak będę miał nowy sprzęt to bedę mógł grać w Globala i wrócę do starej formy w cS 1.6 bo na tym laptopie mam takie ściny ze celownik mi się zmniejsza 10 sekund 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowania

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.