Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Zemloshi, Przejdź do rozwiązania
Zemloshi

Problem - problemy z grą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrzcie moi drodzy co mi się stało z cs... Robiłem reinstall 2x ... za drugim razem jak połowę rzeczy z kompa usunąłem to chodziło przez 1 runde ok .... a potem dalej..... brak celownika, nie da się kupić broni, brak czatu, z resztą... macie krótkie demko https://limewire.com/d/gUtpb#eaTiDowP6m  Kompa serio przeczyściłem ... Steam, cs od nowa i patrzcie jakie cyrki... 

• UB Team CS 1.6
Opublikowano

Tak jak pisalam na czacie, ktory dzisiaj juz gdzies zaginal....
image.png.88d3770c9b70dd9dc88feddd73446d56.png
pierwsza sprawa. Czy Ty masz wgrane jakies modele skinow, bo takie cos widze na demku :>
1. Zniknal Ci caly HUD wlacznie z celownikiem, co oznacza jedno - BLAD CFG

2. Czy tak sie dzieje TYLKO i wylacznie na serwerach katujemy?

3. Grasz w cs1.6  przez steam czy nonsteam?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

gram na steam, nic nie wgrywam...  zmieniam tylko 4 rzeczy, Jump up scroll , jump down scroll , voice na q , i jasnosc ekranu ... -.-

chcesz to mnie dodaj zemloshi1

btw. pisalem ze wszystko usuwalem ( wszystkie programy, dane przegladarki, steam, itd...) , i potem przez steam sciagnalem csa 

Dope prosił o next więc łapcie https://limewire.com/d/Vgpb2#btIsJm5WLr

Edytowane przez Zemloshi
Opublikowano (edytowane)

Wyślij swój plik "config" domyślnie jest zapisany w notatniku w folderze cstrike tam gdzie miałeś pova, którego dodałeś na moją prośbe.

Nie wpisywałeś żadnych komend na zwiększenie fpsów? developer 1, hud_draw 0? Spróbuj wpisać w konsole hud_draw 1.

Edytowane przez DOPE
Opublikowano

Cześć 

Może spróbuj wgrać nowy config pobierz sobie z neta jakiś, lub stwórz swój po prostu. 

Jak juz go wgrasz to daj na ten cfg prawy i daj tylko do odczytu, moze to da rade. image.png.da37d43d331cbab3adc2f864c762defb.png

Opublikowano

no spróbuje zaraz, teraz robiłem testa... i było znowu 1 runde dobrze , potem znowu to samo.. (demko mam jak cos )

Uniwersal Próba udała się niepomyślnie ... to samo

Ktoś miał podobny problem ( ost faktycznie zamiast modemu to z tel neta puszczam) Za niedlugo to sprawdze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.