Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
zlodziej2321

Odwołanie od bana - لص | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    لص
  • SteamID:
    76561199888607774
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    05.10.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Gram sobie na waszym serwisie i nagle po wygranej rundzie dostaje banika nie wiem za co nie wiem gdzie  nie wiem Sezam kieruje to do ciebie jesli cie boli to ze ktos jest lepszy od ciebie to nie dawaj odrazu banika :)

• Haha 6
Opublikowano (edytowane)

Co do twojej pewności siebie, to jestem w szoku, że masz jaja pisać o mniemanym byciu lepszym mając WH. Szacun, liczę że faktycznie będziesz lepszy od kogokolwiek jak i kiedykolwiek na serwerze, jeżeli byś miał odwagę grać bez wh.
2025-10-05 11:42

29:55 Prefire w dziwne miejsce na B, mimo że szedł na shifcie
34:27 Dziwne skany przez smoke'a, nie wiem co miałeś na myśli skanując car przez smoke'a, jak i ściane na balkonie i to wszystko podczas smoke'a, celownik również ładnie wędrował za przeciwnikiem

34:45 idealny prefire w gościa uciekającego w kuchni
35:47 Ciekawe wcelowanie się na zderzak, mimo nie udanych prób nadal próbowałeś go ustrzelić pre-aimując,  
40:30 drobne przewidzenie gracza wychylającego na shifcie*gdzie wcześniej nie było o nim wiadomo* zakończyłeś swoje starania wskoczenia do okna po 15 próbach, żeby wcelować się w gościa.
40:42, Przeciwnik na głośno podchodzi shorta, po czym po cichu wchodzi drabinkowy, ty mimo wszystko przesuwałeś celownikiem w stronę drabinkowego i idealnie w timing się wcelowałeś.
W skrócie, próbujesz się kryć, przy tym baitując każdą osobę z drużyny, żeby to ona *zabiła, bądź zginęła* I oczyściła cię z braku wiedzy o przeciwniku, wystarczy pooglądać parę rund i widać jak udajesz, że nic nie masz. Wchodzenie w under i patrzenie się do góry w celu upewnienia się czy jest tam gość, nie jest naturalne.

Edytowane przez Sezam
Lanek  

Decyzja 24h

• Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

29:55 - Pojedyńcze dźwięki (przeładowanie, jeden krok) CT'ek wydawał B-
34:27 - Zdecydowanie to była reakcja na model B+

34:45 - Za szybka reakcja B+/-
35:47 - B+/-
40:30 - B-
40:42 - xD B+

W sumie ostatnia akcja mówi wszystko. Dobra robota @  Sezam

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.