Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Wr3dnyy, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, 
Od jakiegos czas umam sVip, za kazdym razem kiedy klikam na AWP, nie daje mi broni (awp) tylko deage i granaty. Nie moge zebrac tez innej broni jakbym mial juz jakas glowna (pewnie to awp). Jakis bug czy co? :/ 

• Donator
Opublikowano

Może to być przez to, że są limity na AWP w rundach. Też tak nie raz miałem, że wybierając AWP, nie mogłem żadnej innej broni kupić / podnieść. 

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Nie jest to żaden bug, są ustawione limity AWP, dlatego nie zawsze otrzymujesz tą broń - zwróć uwagę na komunikat na czacie. 
Często też zdarza się, że zabiera AWP w trakcie rundy, dzieje się tak gdy ktoś podniesie ją po kimś i również limit to blokuje. Nad tym akurat postaramy się popracować, póki co nie jest to żaden  błąd, tak działa limiter.

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Jest limit awp w danej drużynie. Gdy ktoś wybrał awp przed tobą pojawi Ci się komunikat o limicie awp (pod inne bronie to nie podlega) Tzw kto pierwszy ten lepszy

• Junior Admin
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.