Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Zuzanka

Podanie na admina - ᴢᴜᴢᴀɴᴋᴀ♡ | [CS2] ARENA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: ᴢᴜᴢᴀɴᴋᴀ♡
Imię: Zuzanna
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199120621811/        ID Steam: 76561199120621811 
Jakie jest Twoje doświadczenie?: łącznie ponad 3 lata jako admin na innych serwerach
Staż na serwerze: około miesiąc https://cs2.katujemy.eu/profiles/76561199120621811/8/

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: 

Zależy mi na utrzymaniu porządku i dobrej atmosfery na serwerze. Jako admin mogłabym pomóc w egzekwowaniu zasad, reagować na zgłoszenia i wspierać rozwój serwera.

Mam doświadczenie w grze, znam zasady i potrafię zachować spokój w trudnych sytuacjach. Zależy mi na tym, by gracze czuli się tu mile widziani i chcieli wracać. Poza tym, jestem aktywna i chętna do współpracy z innymi członkami administracji. Znam podstawowe komendy administracyjne i wiem, jak rozpoznać zachowania świadczące o oszustwach lub trollingu. Dobrze radzę sobie z pracą w zespole, a także potrafię zachować spokój i obiektywność.

Mutacja głosu (TAK/NIE): -
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Kontakt: steam/discord
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 7
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

+wiek 

+konto steam 

+podanie 

+umiejętności 

+miła atmosfera 

Jestem na tak 

Edytowane przez PATRYK BOSS
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+ Wiek

+ Konto STEAM

+ Podanie 

+ Aktywność

+ Staż na serwerze

+ Pomocna 
+ obeznanie z komendami admina

Jestem na tak za okresem próbnym

• Uwielbiam 1
Opublikowano

+ Wiek

+ Konto STEAM

+ Staż

+ Aktywność

+ Znajomość Komend Admina

+ Doświadczenie

+ Miła, pomocna

Jestem na TAK

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

+wiek 

+konto steam 

+podanie 

+doświadczenie

+aktywność 
+staż na serwerze

Jestem na Tak.

Edytowane przez Snazz
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Hej Zuzia!

Niezmiernie się cieszę, że chcesz do nas dołączyć! :)
Jesteś bardzo miłą i pozytywną osobą – z tego, co zaobserwowałam, świetnie radzisz sobie w sytuacjach wymagających interwencji. Często widuję Cię na serwerze i nie raz miałam przyjemność z Tobą walczyć. Swoją obecnością wprowadzasz miłą atmosferę na arenie, co jest ogromnym plusem.

Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie równie miła i przyjemna. Trzymam kciuki!

+ Wiek

+ Konto STEAM

+ Podanie

+ Aktywność

+ Znajomość Komend Admina

+ Doświadczenie

+ Pozytywna

Jestem zdecydowanie na TAK.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

+ wiek

+ doswiadczenie

+ konto steam

+ podanie

Jestem na TAK

• Uwielbiam 1
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Cześć Zuzanno,

Dziękujemy za złożenie podania oraz pozytywne zaangażowanie na naszym serwerze. Twoja aktywność, doświadczenie oraz kulturalne podejście nie umknęły naszej uwadze i zostały bardzo dobrze ocenione przez Administrację. Po konsultacjach i przeanalizowaniu sytuacji zdecydowałem się jednak odrzucić Twoją kandydaturę.

Powodem tej decyzji są pewne niepokojące sygnały dotyczące Twojego sposobu funkcjonowania oraz twojej osoby w społecznościach serwerowych oraz liczne niespójności w twoich wypowiedziach (prywatne rozmowy poza serwerem) - zwłaszcza w relacjach z innymi członkami Administracji. W przeszłości pojawiały się sytuacje, w których sposób nawiązywania kontaktów oraz późniejsze nagłe ich zrywanie prowadziły do niepotrzebnych napięć w zespołach i negatywnie wpływały na atmosferę. Jako Opiekun mam obowiązek dbać o spójność, stabilność zespołu Administracyjnego oraz dobry wizerunek serwera - dlatego muszę takie informacje traktować poważnie.

Zależy mi na zbudowaniu stabilnego i zgranego zespołu Administracyjnego, bez żadnych napięć i zamieszania, a niestety – na podstawie dostarczonych mi informacji z zaufanych źródeł – mam obawy, że twoja osoba wprowadziłaby liczne kontrowersje i niepotrzebny chaos, czego ja i Administracja chcielibyśmy uniknąć. 

Chciałbym podkreślić, że moja decyzja nie wynika z uprzedzeń czy personalnej niechęci, ale z konieczności utrzymania równowagi i przejrzystości w działaniu Administracji.

• Lubię to! 2
  • Wow 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 13
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.