Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:PunKciK
Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199180141854/
Jakie jest Twoje doświadczenie?:Mialem tu admina ,lecz zaniedbalem go prosze o  druga szanse
Staż na serwerze:ten reset caly  a tak to dosc dlugo

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Wiem ze stracilem admina za brak  interwencji ale mysle ze zasluguje na 2 szanse zeby sie wykazac  bo ludziem na serwerze mnie lubili jak bylem adminem . fr0zen  prosze daj sie wyppowiedziec gracza na ten temat  obiecuje wieksze zaangazowanie bedac adminem 

Mutacja głosu (TAK/NIE):
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Kontakt:steam  discord
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

jak dla mnie na tak. chlopak pomocny z tego co widze przypomina nowym graczom jak i starym o misjach / pomaga w dobraniu klasy. Kulturalny. czesto go widze na serwerze. No i co najwazniejsze jest malo adminow na serwisie.

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest to stanowisko dla Ciebie . Na innym cod'ie( większość wie o jakiego chodzi ) też miałeś admina i szybko go straciłeś a później gdy chciałeś wrócić i decyzyjni Ci odmówili splakales się i opuściłeś sieć. Tu jestem krótko , ale jak widać też miałeś szansę która spaprales. Z mojej strony - Nope

Opublikowano

Jestem na tak mysle że można dać mu ostatnia szanse już chyba żadnych numerów nie odwali😁

Opublikowano

na tak

gra caly czas

brak adminow

doswiadczony 

pomocny :jasperfajeczka:

Opublikowano (edytowane)

Jestem na tak, warto dać mu drugą szansę.

Wcześniej nie zrobił nic bardzo szkodliwego, a generalnie pilnował porządku.

Edytowane przez Vezovi
  • Junior Admin
Opublikowano

Po rozmowie z administracją serwera doszliśmy do wspólnego wniosku, że każdemu należy się druga szansa.

W związku z powyższym podjąłem decyzję o przyjęciu Cię na stanowisko, ale żeby nie było tak kolorowo, ze względu na powód Twojej degradacji + skargi jakie wpływały, będzie to tygodniowy okres próbny, w trakcie, którego admini i ja będziemy obserwować Twoje poczynania. Żeby nie było, nie będziemy czekać na Twój błąd, jak nie będziesz czegoś pewny śmiało możesz pisać - służę pomocą. Jednakże nie chciałbym widzieć z Twojej strony przesiadywania na spect (nabijając minuty), olewania zgłoszeń na u@ (wiadomo, że zbędny spam nie musi być brany pod uwagę), robienia vote, bo mapa Ci się nie podoba. 

Zgłoś się do mnie na discordzie, w celu dodania uprawnień. 

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.