Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nick podejrzanego:
    Zyy98
  • SteamID podejrzanego:
    STEAM_0:1:771806081
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    05.03.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Rodzaj cheata:
    wh
  • Link do demka:
  • Dowody:

26:20 - Podejrzany idzie na shift, mam wrażenie że lata sobie za tym modelem celownikiem, wychodzi aparty nic nie sprawdzając tylko na przeciwnika

27:15 - cała ta runda jest dla mnie sus, jego teammate strzela się z przeciwnikiem i on też zaczyna, ale później to podążanie celownikiem za modelem sus. Kilka sekund później podchodzi conn i totalnie olewa prawą stronę, tylko po to żeby wcelować się w przeciwnika na schodach. Po chwili peekuje conn na CT i zaczyna strzelać w przeciwnika, tylko nie przewidział, że tam będzie leżeć ciało które bez WH by zasłaniało. Całą rundę lata celownikiem za modelami przeciwników.

29:35 - olewa jungle, pod schodami i ustawia celownik idealnie na głowę przeciwnika na schodach zanim wychylił.

30:35 - znowu celowanie na głowę przeciwnika przez ściane i idealny peek

31:15 - dostaje nade z prawej strony BS, po czym peekuje lewą stronę totalnie nic nie sprawdzając z prawej ani w BS

34:50 - wszystko imo spalone, na tej czasówce zakończę bo nie chce mi się więcej a jest obv wh XD

.kaskader  

Decyzja w ciągu 24h.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

26:20 - b+ typ idzie celownikiem od początku za modelem.

27:15 - b+

29:35 - b+

@ Mejt Dziękuje za zgłoszenie, dobra robota!

Ban dodany.

Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.