Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Dycha CSGOSKINS
  • SteamID:
    76561199192511778
  • Serwer:
    ARENA 1VS1
  • Data:
    23.02.2025
  • Mapa:
    redline
  • Opis sytuacji:

Grałem se tak jak zawsze i wbił administrator i powiedział, że pierwsze 3 miejsca dostaną vipa (czy coś w tym stylu) a wiec starałem się być w tej 3, i gdy już byłem w tej 3, to dostałem bana za Walhacka, ale ja grałem czysto.

Opublikowano

Do 1h dam rozpiskę (uprzedzając UBT o7) - co następuje

DEMO

0:40 - na tym respie widać czubek głowy przeciwnika po CT (znajomość mapy się kłania), ale Ty odwracasz się (specjalnie) w stronę respa po skosie - reszta clear

1:02 - celownik w prawo (normalne zachowanie można rzec - lecz nie) celownik w lewo, sprawdzenie góry - szukałeś czegoś?

1:24 - wylosowało Ci respa vis a vis (celownik leci w prawo) i ląduje za chwilę idealnie na modelu, pomimo tupnięcia przez przeciwnika sprawdzasz górę, jakbyś chciał coś ukryć (hmmm) - niestety KacpereQ lepszy

2:20 - ponowny ruch celownika w stronę przeciwnika (delikatny - na 1/4 widać pięknie) - gdzie dostajesz jednego z najlepszych respów na tej mapie, pomimo to sprawdzasz górę, a później to już łapiesz model, gdzie gracz mógł w tym czasie być zupełnie w innym miejscu - niestety Marudzix lepszy

2:54 - kolejny z lepszych respów na tej mapie - wcelowujesz się w górę (tylko po co? Tam widać model jeśli się tam zrespi) - w spowolnieniu ładnie widać jak łapiesz model i przeskakujesz na górę celownikiem - reszta tej rundy to tylko wyczekanie na wychylenie oponenta

3:15 - kolejny microruch w stronę przeciwnika (spowolnienie 1/4)

3:41 - sprawdasz respa na skrajnych boxach (microruch) , a nawet się nie wychylasz (z tego respa CT nie widzi w ogóle TT na skrajnych boxach - 1/4) peek na górę (ale tutaj CT też nie widzi respa vis a vis)  i peek te skrajne boxy - ale Ty już wiesz, gdzie jest 7lysy - strzał pewny bo widać model

4:54 - sprawdasz skrajne boxy (OK) - ale ładnie łapiesz model 4:56, którego nie masz prawa zauważyć, a następnie cofasz się na "środek" mapy - no tak wszystko już jasne gdzie jest przeciwnik, jednak jest lepszy

5:13 - kolejne sprawdzenie gdzie jest przeciwnik, górę też sprawdzasz, ale jednak strzelasz dopiero wtedy, gdy model pojawi się w pełni - dziwne

Demo rozpisane podczas mojej gry na serwerze, gdzie na poprzedniej mapie ogłosiłem konkurs dla "spoceńców" - czyli top3 fragów ma ode mnie VIP'a na 30 dni (co nawet doszło do skutku)

Od siebie dodam, owy zbanowany dostawał "kilka" reportów co do swojej gry na Arenie (lecz Admini na Arenie są "dobrze wychowani" :KEKW: ), a poza tym, na "smurf acc" do czego przyznał mi się prywatnie, używa nicku gracza, który faktycznie jest legit, a do tego łączy się z serwerem na aktywnym banie o7

z mojej strony tyle

pozdrawiam 

rMk

S0u  

Decyzja 24h

• Opiekun CS 2
Opublikowano

Nie ma potrzeby patrzenia na demko bo w prywatnej rozmowie zostały mi dostarczone dowody na to, że gracz wszedł na serwer na aktywnym banie oraz sam gracz sam się przyznał w rozmowie z opiekunem że tamto konto należy do niego. W załączniku dowód oraz drugie konto gracza również zostaje zbanowane.

image.png.49af2803fc7c097c7b5cacfda75a2c74.png

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.