Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    karolkuzidupa
  • SteamID:
    STEAM_0:1:934503965
  • Serwer:
  • 5VS5 #2
  • Data:
    22.02.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

witam grałem sobie na mirage 5 i nagle dostałem bana za cheaty

• KAT 1
Opublikowano (edytowane)

Witam,
Zacznijmy od tego, że kolega strasznie pewnie grał na swoich enemy nie sprawdzał miejscówek, nie dostawał info ponieważ byłem na spect i słyszałem co gadali czyli jedno wielkie nic z info, dodając to kolega popisał się pięknymi strzałami, ponieważ 8 strzałów każdy z nich pierwszy to głowa.
Demo:
auto-20250222-2236-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5__2_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

9.55 Ciekawe bh szczególnie ostatnie odbicie.
11.03 kolejne bh, kolega nie boi się, że ktoś wyjdzie z tej rampy + wjazd bez niczego nawet go prawa strona nie interesuje ani góra czy ktoś jest.
11.12 celownik prosto na głowę i pierwsze dwa strzały za głową + kolega podnosi AK47 nie jest nadal zainteresowany pałacami z prawej strony tym razem od wyjścia czy ktoś wyjdzie (albo obecnie stoi).
11.21 celownik idealnie za modelem przez ścianę + oczywiście głowa po drugim wyjściu na 1 strzale.
13.06 to odbicie na oknie również ciekawe.

13.14 tą sytuację to szczególnie bym chciał podkreślić ponieważ kolega mierzy w ogóle nie w ziomka tylko w ścianę gdzieś.
13.54 kolejne bh jakby spacja była wciśnięta z ak w ręku
13.56 bh + ak

14.00 1/4 a celownik leci na głowę jakby aim na przycisk

W mojej ocenie kolega miał jakiegoś Multi Cheata, szczególnie patrząc na jego movement/ bh/ zainteresowaniem miejscówek już nie mówiąc o jego aimie i nowym koncie dosłownie.

Edytowane przez mefistoOo2000
.kaskader  

Decyzja do 24h.

Na przyszłość: mniej kolorków proszę, bo aż oczy bolą.

• Lubię to! 2
Opublikowano

9:55 - normalne strefy b-

11:03 - to bh to mu w ogóle nie wchodzi, a co do pewnego dojechania to może akurat fart, że nikt tam nie stał b+/-

11:21 - wiedział, że tam jest chłop b- 

13:06 - ?

13:14 - oj tu duże B++

13:54 - b-

13:56 - b-

14:00 - patrząc na twój movment, raczej to nie jest normalny flick w twoim  wykonaniu b+

Ogólnie to mało akcji na bana, ale  13:14 mnie jednak przekonało, żeby go zostawić - nie jest do wytłumaczenia, strzelasz kilka metrów od modelu.

Gdzie model, gdzie celownik?  Strzał podkręcony niczym Messi z wolnego.

image.thumb.png.3f29f4a461380d4b980e265905910eed.png

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.