Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
wuzelove

"Jaki wynalazek mógłby..." Pytanie na dziś 14/02/2025

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano

Coś co niwelowało by potrzebę snu. Mam wrażenie, że poświęcam za dużo czasu na sen, a jednocześnie nie da się tego skrócić. W tym wolnym czasie który bym zaoszczędził na śnie byłbym w stanie robić mnóstwo "bardziej pożytecznych" rzeczy 

• Uwielbiam 4
Opublikowano

Regenerator ciała – technologia, która naprawiałaby uszkodzone tkanki i organy, pozwalając na samoleczenie np. po wypadkach.

• Uwielbiam 5
  • Zasłużony
Opublikowano

Zegarek, który zatrzymuje czas tylko dla mnie :D

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano
3 godziny temu, ally napisał(a):

Klon, który by za mnie chodził do pracy i tylko przynosił wypłatę

Oj tak, ale więcej tych klonów niż 1

• Haha 2
  • Uwielbiam 3
  • Inwestor
Opublikowano

Teleportacja, która pozwalałaby na pojawienie się w każdym miejscu na świecie o każdej porze dnia i nocy. Wydaje mi się jednym z najwspanialszych darów, jakie mogłaby zaoferować rzeczywistość. Bycie w stanie podróżować bez kosztów, ograniczeń, planu, w mgnieniu oka odkrywać najpiękniejsze zakątki naszej planety, to z pewnością najwspanialszy sposób, by dostrzegać i doceniać piękno, które nas otacza. Dla mnie nie ma nic cenniejszego niż możliwość obcowania z tym wszystkim w każdej chwili, gdziekolwiek bym nie był.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Lampa z dżinem fajnie 3 życzenia machnąć i być ustawionym do końca życia :pikalove:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Coś co potrafiłoby usunąć złe wspomnienia nie tylko u siebie ale u innych także, co mogło by dać drugi start bez powrotu do przeszłości 

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.