Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Bilbo Baggins

"Jak powstał twój...?" Pytanie na dziś 27/11/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Jak miałem 6 lat kolega mnie tak nazwał i tak zostało do dziś :ok:

• Lubię to! 4
Opublikowano

"Podszywałem się pod admina" mając ten sam nick, więc dodałem k i mamy

• Lubię to! 4
Opublikowano

Moje nazwy są ze mną od dawna a historia związana z nimi jest dość ciekawa mój pierwszy nick Klapki Mojżesza zostały mi przypisane po imprezie u koleżanki (porą zimową i tak padał śnieg na dworze jakieś -5) wracałem 200km komunikacją publiczną do domu w klapkach i skarpetkach, bo ktoś pożyczył sobie moje buty. Natomiast jest ciąg dalszy tej historii :D  Została mi też skradziona kurtka i dokumenty, dostałem od koleżanki jeszcze płaszcz prawie po same kostki bo jakimś wuju i czapke robioną na drutach, możecie sobie wyobrazić jak ja wyglądałem 7 rano wszyscy do pracy a ja popitalam w klapkach w płaszczu i tak ktoś rzucił hasło wyglądasz jak Mojżesz no i nawiązując do historii zostało Klapki Mojżesza to co przeżyłem to moje. Oczywiście skończyło się szpitalem za kilka dni, zapalenie płuc i odmrożenie stóp :D  A drugi Nick Kalixo, całe życie nazywali mnie Kali i dodałem tylko xo i też tak zostało do dziś. :D 

• Lubię to! 4
  • Wow 1
Opublikowano

W sumie od rapera   - kiedyś miałem nick: KASKADER AUTENTYK i tak zostało. 

• Lubię to! 3
  • Inwestor
Opublikowano

Dawno dawno temu szukałem jakiejkolwiek inspiracji na nick i nagle w tle poleciała piosenka: 

stąd też mój nick :jasperdrip:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Inwestor
Opublikowano

No ten obecny nick to po prostu dlatego, że jestem fanką Beyonce od wielu lat, chociaż to i tak nie jest mój stały nick.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Po prostu bo jestem OPOROWYM i wyluzowanym ZIOMECZKIEM.

image.thumb.png.d61f2b5cdc7af4a4dc90f3eff0e79ee3.png

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

image.png.41d099c8b46f78fe272ff5b883f580b2.png Tak wyszło Ayo, a 77 wzieło sie z cyberpunka, a  wpieprzyłem przy okazji bo samo ayo było zajęte :bigapple:

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Pojechałem jakieś 3/4 lata temu na węgry, kupiłem 10 tysięcy ichniejszej waluty i tak oto jestem - FoRinT.

• Lubię to! 5
  • Inwestor
Opublikowano

Moja ksywa pochodzi od nazwiska. Znajomy w 2 klasie podstawówki go wymyślił i zawsze wołał mnie na korytarzu "Kozonowicz", przyznam szczerze że spodobała mi się ta ksywka. Dopiero potem po dość późnym czasie wyszło na to, że był taki Krzysztof Kononowicz który kandydował na prezydenta Białegostoku, gdzie do tej pory nigdy o nim nie słyszałem xD ale mimo wszystko już tak zostało i do dzisiaj jest. Pozdrawiam mojego znajomego Gimiego który dla mnie go wymyślił.

• Lubię to! 4
  • Moderator
Opublikowano

Bartek był mały izak był idolem, który miał gdzieś nick Izakooo, więc kreatywny ja zrobiłem z tego bartekooo.  Potem w naruto online moja holdenerska kompanka z grupy  nie mogła tego przeczytać i przemieniła mój nick  na Tekki, tak mnie zaczęła nazywać a mi się to spodobało i takiego nicku używam już wszędzie od dobrych paru lat

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Mój nick powstał przez Krainę lodu, kiedy zobaczyłem, że ten bałwan ma tak samo na imię jak ja, chciałem mieć nick nawiązujący właśnie do tej bajki.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Kiedyś jarałem camele i dreptałem w torbie od tych fajur 

Spoiler

image.webp.28aa16ecf9a0fb65e9eab674bdacf779.webp

Pozdrawiam szkoła sportowa :D

końcówka dodana żeby nie był smutny nick

• Lubię to! 4
  • Wow 1
Opublikowano

Moje nicki są losowe - wcześniej to po prostu moje imię - Kryspin, a teraz Slavic boy, bo przypadkowo znalazłem na yt rosyjskich twinków i tak sobie wymyśliłem wybitność Słowian

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.