Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
exetcy

"Jakie zmiany w swoim życiu...?" Pytanie na dziś 21/11/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

p9.png.dad5c5d4aadcf6c1310b27524f61ffae.png.66bcc6f8b613917ed5c22a74328df26d.png

Jakie zmiany w swoim życiu wprowadziłbyś/wprowadziłabyś, gdybyś miał/miała nieograniczone fundusze na realizację swoich marzeń?

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Na początku chciałbym przejść różne badania aby sprawdzić jak się trzymam na obecną chwilę, czy nie zagraża mi np: że mi pikawa siądzie w ciągu najbliższych miesięcy, a tak to najbardziej chciałbym lata po świecie i zwiedzić każdy kraj i jego stolicę + kolekcjonować najnowsze modele aut. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
4 godziny temu, Tekki napisał(a):

Wyjazd do Madrytu i do Japonii

Zapomniałeś mnie tam uwzględnić, nie mogło by mnie zabraknąć. Robiłbym za tłumacza jako wuja.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Myślę, że budowa domu remont domu rodziców jakieś fajne wakacje z moją kobietą i marzenia związane z motoryzacją głównie stara niemiecką typu bmw e30/e32/e34 i stare mercedesy, żeby mieć taką fajna gablotkę 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Byłbym najmądrzejszą osobą w swoim gronie. Książki, rozmowy z mądrymi ludźmi  i kursy. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.