Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Strażnik w życie JB  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś "za" czy "przeciw" propozycji?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zaproponować dodanie nowej rangi, coś w stylu admina lecz ze słabszymi możliwościami, co mam na myśli? Do rzeczy:

Admin jest to osoba pilnująca porządku na serwerze i karanie osób łamiących regulamin.(no chyba że się myle :P)

Strażnik byłby osobą pilnującą porządku na serwerze tak samo jak admin lecz miała by mniej możliwości, np. kickowanie,przenoszenie,banowanie do x godzin(nie perm), na tą range byłyby mniejsze wymagania (wieku,stażu)

Więcej osób pilnujących serwer, przyjemniejsza gra :)

Wiem, troszkę ściągnięte z innych serwerów lecz bardzo przydatne w życiu "jailbreak'owców"

Pozdrawiam i dziękuje za "wypociny" by przeczytać propozycje

~~GodLike

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na tak.,

Jest mało adminów i tylko adidasek wchodzi. No i Little czasem

I co chwile jest jakis koles bez mira, albo w CT za duzo osob ...

Opublikowano

Jestem na Nie. Ja proponowałbym dodanie na serwer komendy /ban. Jeżeli pewna ilość osób wpisze i wybierze gracza zostaje on zbanowany na 30 minut.

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.